Akkor most betiltjuk a hajléktalanságot?

2018. augusztus 22. 14:51

Azon a ponton, amikor az ember eljut az utcán élés lehetőségéhez, csupán egy másik opciója van: a szállók.

2018. augusztus 22. 14:51
Kunszabó Eszter

"Azon a ponton, amikor az ember eljut az utcán élés lehetőségéhez, csupán egy másik opciója van: a szállók. És igen, tényleg elég sok szálló/éjjeli menedékhely van, főleg Budapesten... DE - és ez egy nagyon fontos "DE" - ember legyen a talpán, aki egyetlen egy éjszakát el tud tölteni egy hajléktalanszállón!"

Kapcsolódó cikkek

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2021. október 22. 23:03
akkor a logikus reakcio az, hogy kuzdeni kell a szallasok javitasaert, a kozbiztonsagert, tobb forrasert a szalloknak, nem pedig az, hogy kuzdjunk az utcaneles jogaert.
S. Attila
2021. október 22. 21:59
Az államnak kötelessége lenne azonnal átvenni az összes szállás üzemeltetését. Kibővíteni és rendbe hozni azokat alaposan, a lopást, verekedést stb. megakadályozni. A civil szervezetek pedig segíthetnek továbbra is ahogy tudnak (ápolás, kiútkeresés, élelmiszer). Így nincs helye mutogatásoknak vagy olyan hazugságoknak, hogy a közterületen való életvitelszerű tartózkodás emberi jog. Ezt követően pedig eredményesen fel lehet lépni a köznyugalom megzavarása miatt a szarban, húgyban fetrengő, agresszív, részeg, drogos vagy egyszerűen csak a közlekedő utakat blokkoló emberekkel szemben.
balbako_
2021. október 22. 21:53
Nem, azt nem lehet betiltani, azt viszont igen, hogy valaki közterületen fetrengjen szarban, húgyban, TBC-s köpetekben.
fakutya Bobber
2019. április 12. 14:56
Ha a hajléktalanság a bolsik szerint olyan fasza dolog, akkor miért cirkuszolnak, amikor kilakoltatnak egy--egy nemfizető adóst?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik