Az Európai Unió elérte "töréspontját"

2018. szeptember 18. 11:34

A vita azonban ingoványos terep, mivel azokat, akik nem értenek egyet az EU-val, egyből rasszistának és nacionalistának kiáltják ki.

2018. szeptember 18. 11:34
Bill Wirtz

„Ahelyett, hogy ésszerű eszközökkel oldanák meg ezeket az ügyeket – elismerve azt, hogy esetleg valóban túl nagy hatalma van az EU-nak és több tekintetben csökkentenie kellene a befolyását, továbbá a nemzetek önálló jogát még jobban kellene biztosítania -, Brüsszel inkább úgy döntött, hogy kizárja saját tagját a döntéshozásból. A vita azonban ingoványos terep, mivel azokat, akik nem értenek egyet az EU-val, egyből rasszistának és nacionalistának kiáltják ki.” 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zod
2019. május 13. 20:07
A cikk egésze vacak, de az alatta lévő kommentek klasszak. Mondjuk a "Mr. Orban" nick-en regisztrált, Nagykörúton belüli polgártársunk hozzászólásaiból csak úgy süt a Fidesz-gyülölet, de az amcsiknak bejön a Patás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik