Szeretem Balogh Ákos Gergelyt

2012. december 23. 11:56

Mihancsik Zsófia
Galamus-csoport
Sohasem engedném meg, hogy Balogh Ákos Gergely kedvenc pártjának bármelyik mai MTV-s, HírTv-s, EchoTv-s, magyar nemzetes, magyar hírlapos, demokratás, heti válaszos, UFI-utód mandineres csinovnyikja a Galamusba írjon.

„Mert Selmeczi Gabriella megmondta, hogy karácsonykor még őt magát is szeretni kell, hát akkor hogyne kellene Balogh Ákos Gergelyt!(...)

 

Ami pedig a Galamus »szerkesztői rostáját« illeti: én, a Galamus felelős szerkesztője –és tudom, hogy a csoport minden tagja így gondolja –, sohasem engedném meg, hogy Balogh Ákos Gergely kedvenc pártjának bármelyik mai MTV-s, HírTv-s, EchoTv-s, magyar nemzetes, magyar hírlapos, demokratás, heti válaszos, UFI-utód mandineres csinovnyikja a Galamusba írjon. Akik – ismétlem – a szabadság adta választási lehetőségek közül ma is a pártszolgálatot és a hatalom napi cenzúrájának való engedelmességet választják. Akik a Fidesz-hatalom számára nemkívánatos embereket kiretusálnak, akik a pártutasítás szerint fényképezik a tüntető tömeget, akik amíg lehet, bagatellizálják a diáktüntetéseket, akik nem közölnek vagy torzítva közölnek híreket, akik emberek lejáratására és tönkretételére vállalkoznak, akik a hatalom napi kívánalmainak kéjjel tesznek eleget, amikor sportot űznek a hazugságból, akik egy romlott hatalom apológiájára tették fel a... mijüket? Mijük van még, amit érdemes feltenni? És akiket ezért elég jól megfizetnek. Állami, önkormányzati vagy „befektetői” pénzből. Mindannyiunk pénzéből. Így működik a szerkesztői rostám és a sajtószabadság iránti érzékenységem. Hogy az én szememben sem a karrier, sem a pénz, de még a megélhetési kényszer sem igazolja egyetlen olyan, újságírónak nevezett ember magatartását sem, aki nap mint nap segít Orbánnak, hogy a nehezen elért szabadságot visszavághassa a puha diktatúrában megszokott viszonyok közé. Annak viszont kifejezetten örülök, hogy az elképesztő felkészültségű, Gömöri Endre halála óta jószerével az egyetlen olyan nagy tudású és széles látókörű újságíró, akinek az egész világ a kisujjában van, mint a méltán Pultizer-emlékdíjas Aczél Endre, ír a Galamusnak. Pedig egy árva fillért sem kap érte. És aki, számos egykori (és ifjú) kollégájával ellentétben, egy keresztbe szalmát sem tett azért, sőt, hogy ma a Fidesz tévéhíradóját vezethesse vagy valamelyik hazugságlapját főszerkeszthesse.”

 
Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 99 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Van a néninek kisebbségi érzése: "én, a Galamus felelős szerkesztője"
Hehe!

Milyen életük lehet az ilyen mihancsikoknak?
Torz lélek, valóságérzékelés nulla és a szimpla gyűlölet.se Hanukka, se Advent nem számít

Zsófia! "Veszélyes úton jársz, / Hogy el ne késs, jól vigyázz, / Ne légy hát álmodozó. / Mert élni szép, élni jó."

Válaszok:
packó | 2012. december 23. 13:48

Alamuszi néni szép példát adja annak, hogyan képzelik a ballibsik a vélemények szabadságát. Amolyan Lendvai Ildikósan, aczél gyuri bácsisan:
"sohasem engedném meg, hogy Balogh Ákos Gergely kedvenc pártjának bármelyik mai MTV-s, HírTv-s, EchoTv-s, magyar nemzetes, magyar hírlapos, demokratás, heti válaszos, UFI-utód mandineres csinovnyikja a Galamusba írjon."
Ettől kezdve határozottan Orbán hívő lettem és maradok is, amíg ezeknek a szemeteknek még van egy galamuszuk. Ugyanis ez a hüjje picsa, meg a bolsevik fajtája mindig is ugyanezt a tiltást teszi. Csak végre nem az övé az MTV, stb, hanem maradt nekik a galamuszi. Meg a Népszara.

Az alamuszi néni szembenéz a generációjának teljesítményével. Aczél Bandi, Bolgár Gyuri bácsi az idol. Aczél György segge csontig kinyalva, Kádár emberei óvatosan bírálva- ez volt a fasizmussal szembeni ellenállás.
Rendszer átmentve, de már a Bajaniknak, Mesterházíaknak.
Néni nem kell senkinek. Aczél Bandi már csak akkor érdekes, amikor annyira levukik a hazugsággal, mint a Heller Ágika.
Bőrönd hiába bepakolva, szegénykémnek menekülnie sem kell.
Az által utált médiák többsége fényévnyivel jobb, mint amit valaha is tudtak ők produkálni. Ráadásul ezek a médiák nagyjából le sem szarják őket. Kivéve most a nagyszerű Balogh Ákos Gergely, aki egy pillanatra foglalkozott a kretén kis aczélista komcsikkal. Ettől boldog lesz a Karácsonyuk, szerintem még Húsvétekor is erről írnak.
Tényleg szar lehet neki az egész.

Válaszok:
packó | 2012. december 23. 13:58

Mihancsik, az egykor jobb napokat látott rádiós, teljesen elveszítette a realitással való kapcsolatát. Már elég régóta az OV-fóbiások táborát gyarapítja.
Ő volt az, aki a legutóbbi választásokon az mszp mellett agitált. Igaz, nem túl nagy lelkesedéssel ("befogott orral, de az mszp-re szavazok").
Röviden: tárgyilagossága már a múltba veszett.

Tudod Zsófi néni, továbbgondolva, te kb. az anyukám generációja vagy. Anyukám végigkínlódta az életét, szegény maradt, ugyanis apukám korán meghalt (Szu hadifogság eredményeként). Dolgozott itt-ott, kádári éhbérért.
Szegvári kata bolsevik társad azzal magyarázta azt, hogy besúgóként aláírt, hogy egyedül maradt egy kisgyerekkel, kényszerhelyzetben volt. De az én anyukám nem írt alá semmit aczél gyuriéknak, míg ti lepaktáltatok vele.
Én mondhatom, hogy nem haragszom rátok, mert kiszolgáltatok egy kommunista rendszert. Azonban a halottaim helyett nincs jogom megbocsájtani.
Azt gondolom, hogy tényleg okkal gyűlölhetnek benneteket.

Szeretet teljes,boldog karácsonyt kívánok az örökké boldogtalan Zsófikának!

"Akik a hatalom kívánalmainak kéjjel tesznek eleget...."Kedves Zsófika! Leírjam az ön fedőnevét és a tartója nevét?

Válaszok:
packó | 2012. december 23. 14:49

Leírom, amint Zsófika erre megadja nekem az engedélyt, szeretném tiszteletben tartani a személyiségi jogokat.

Pontosan tudom, hogy elmentetek Izrael bécsi nagykövetségére, ahol külön lapon - nem az útlevélbe pecsételve - kaptatok izraeli vízumot. Mellette meg a magyarországi újságokban a PFSZ-t támogattátok, a terrorista Arafatot, aki izraeli gyerkeket gyilkolt. Mindezt pénzért, hatalomért tettétek.
Ezt követően Csoórit gyalázzátok, mert fiatal korában Rákosi verset írt.
De vajon Csoóri írt-e a magyarokat gyilkoló románokat dicsőítő verset? Mert ti lényegében ezt tettétek.

Válaszok:
packó | 2012. december 23. 14:37

És a gyalázatodat itt is folytatod:
"Hogy az én szememben sem a karrier, sem a pénz, de még a megélhetési kényszer sem igazolja egyetlen olyan, újságírónak nevezett ember magatartását sem, aki nap mint nap segít Orbánnak,"
Acsádi Endre támogatta Népszabóság beli cikkében Jaruzelskit, amikor is meggyilkoltatta Popielusko atyát. Akkor ezért fizettek neki.
Neked csak az fáj, ha nem a bolsevikokat támogatja valaki. A bolsevik, gonosz fajtádat.

Válaszok:
packó | 2012. december 23. 14:39

A te bolsevik fajtád volt, amelyik nem emelte fel a szavát a Tiszatáj betiltásakor. Csak azért, mert a betiltás ügyében Aczél György cenzora, Lendvai Ildikó járt el.
Most meg kiálltok a Nagy Imre szobor alá zokogni.
Pedig a Tiszatáj betiltása amitt történt, hogy Nagy Gáspár merészelt egy verset írni azért, hogy Nagy Imrét el kellene temetNI.
Képmutató farizeus társaság vagytok.

Válaszok:
packó | 2012. december 23. 14:43

Pontosan a te bolsevik fajtád volt az, amelyik nem vállalt szolidaritást a Mozgó Világ betiltásakor. A lap betiltását követően egyséfront látszott Aczélékkal szemben kialakulni. Ekkor megérkezett P. Szűcs Julianna, gründolta magának az újságot, amelyben a mai napig bolsevik cikkeket ír. Természetesen ennek az újságnak már semmi koze nincs a valódi Mozgó Világhoz.
Ezek után ki mertek állni ordítozni, mert a mai kulturális kormányzat nem azt az embert teszi a Nemzeti Színház élére, aki a ti fajtátok, bolsevikok.

Csak jól tájékozott, ami persze mostanában zavaró a ballib oldalon.

Annak a generációnak - melynek oszlopos tagja a galamus számos szereplője, s maga Zsófika is - , amely ugye közismerten, s jogfolytonosan hűséges kiszolgálója, de legfőképpen élvezője volt a Kádár rendszernek, majd azt követően a szocialista-liberális kormányoknak, tudomásul kellene venniük, hogy a rájuk szabott időnek vége. Csak ártanak mindenkinek, "munkásságukkal" ugyanis gátolják egy náluk jóval tisztességesebb, érték orientáltabb, a tények, a társadalom, a közösség, a nemzet iránt jóval elkötelezettebb baloldali, liberális értelmiség formálódását. S azon sem kell csodálkozniuk, hogy a galamus írásokra sokan horgadnak fel. Elfelejtik ugyanis, hogy még sokan élnek olyanok, akik nem baloldali, vagy liberális érzelmekkel, de társutasként, résztvevőként úgy a Kádár rendszerben, mint az azt követő időkben mindenütt ott voltak, ahol a ma felszínre kerülő események zajlottak. Élnek tehát azok a szem és fültanúk, akik szeme előtt, füle hallatára születtek olyan döntések, amelyek óriási károkat okoztak a nemzetnek. Ott voltak Bécsben a külön lapos vízumok kiállításánál, Moszkvában a követségen akkor, amikor Veres pénzügyminiszter szervezte titokban, az oroszok által utólag elmesélt moszkvai tárgyalásait a kereskedelmi kirendeltség és a MALÉV eladása ügyében,de dolgoztak, s dolgoznak ma is a különböző kormányhivatalokban, állami intézményekben azok az emberek, akik megunták az igazság eltusolását, a valóságot feltárók lehurrogását, férgezését, árulózását, bunkózását. Szóval Zsófinak és társainak el kellene fogadniuk, hogy sokan, az őket ismerők - nagyon is ismerők - közül is vannak nagyon sokan, akik vállalhatatlannak, kontraproduktívnak, züllesztőnek tartják azt, amit csinálnak. Nyilvánvalóan nehéz elfogadni a mellőzöttséget, hogy halljanak róluk, úgy kell írniuk, hogy az egyből botrányos legyen. Jobb lenne korrekt módon csendben maradni. Mert ha beszólnak, jön rá a válasz azoktól, akik egykoron velük együtt dolgoztak, vagy őket dolgoztatták, de valamiért nem szerették őket.Meg kell várni, hogy a tanúk szép lassan kihaljanak.

A galamus minden megnyilvánulása kirekesztő, tehát tessék először a saját ajtón kopogtatni, hogy ez elfogadhatatlan. No meg tisztázni szellemi tejtestvérével, a 6qwasyx nevezű baloldali nácival is a kirekesztés fogalmát.

Zsófika drága, tetszik, nem tetszik, magának ebben a világban, de ha így jobban tetszik, ebben a "diktatúrában" kell élnie még egy darabig, vagy azon is túl. És nem igazán érdekel senkit, hogy a Galamusba, ebbe a liberális réteg izébe kit enged, vagy nem enged írni. Nem hiszem, hogy anyira tolonganának a lehetőségért.

Akinek Acsádi az origó, az minden egyéb aljasságra képes..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés