Közleményben hazudozik Bencsik András

2014. január 28. 11:45

Puzsér Róbert
Facebook
Bencsik olyannyira megrendelte a velem készült interjút, hogy egyszer még vissza is küldte átírásra, mielőtt végleg letiltotta a közlését.

„Bencsik András az alábbi úgynevezett szerkesztőségi közleményben hazudozik szemérmetlenül, és próbálja kétségbeesetten kivakarni magát a komcsi cenzor kínos szerepéből:

»Közlemény

A Demokrata nem kért és nem is rendelt interjút Puzsér Róberttel, és ezt a jövőben sem tervezi. Egy külsős munkatárs ajánlott fel a lap szerkesztőségének közlésre egy ilyen cikket, de mivel a Magyar Demokrata sem most sem a későbbiekben nem kíván a bulvármédia szereplőivel foglalkozni, a felkínált interjút visszautasította."

Magyar Demokrata szerkesztősége«

Ez a Bencsik komolyan azt feltételezi, hogy majd bárki elhiszi, hogy egy újságíró megír neki egy interjút, amit ő meg se rendelt?! Kit akar ez az ember meggyőzni erről? Olyanokat, akik nem is ebben a valóságban élnek? Miért gyártana le valaki egy újságcikket, amit senki nem is kért, amiről azt se tudhatja, hogy egyáltalán megjelenik-e majd? Miért dolgozna bárki ingyen? Hogy képzelheti azt Bencsik, hogy az emberek ne tudnák: a világ nem így működik. Bencsik Andráshoz mikor csöngetett be utoljára egy pizzafutár azzal, hogy meghozta a tonhalas pizzát, amit ugyan nem rendeltek, de jó étvágyat, és 1490 forint lesz?

Bencsik olyannyira megrendelte a velem készült interjút, hogy egyszer még vissza is küldte átírásra, mielőtt végleg letiltotta a közlését. Amikor aztán nyilvánosságra kerül a szennyes kis titka, vagyis, hogy miként cenzúrázza a lapjának hasábjaira készülő szövegeket azok tartalma alapján, nekiáll bulvárt kiabálni. Döbbenetes azt látni, hogy valaki ilyen folyékonyan hazudik, miközben láthatóan még az sem zavarja, hogy az internet korában az általa a Népszabadság Pártélet rovatánál tanult Kádár-kori módszerek többé már nem működnek, sőt, így még többen olvassák a letiltott interjút, mintha azt szép csöndben megjelentette volna. Ennek oka persze világos. Bár a Demokrata abból a célból készül, hogy potenciális jobbikos szavazókat tereljen a Fidesz mögé, Bencsik azzal a lappal valójában csak egyetlen reménybeli olvasónak igyekszik megfelelni: Orbán Viktor Vezénylő Tábornok Úrnak.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 58 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Bencsik azzal a lappal valójában csak egyetlen reménybeli olvasónak igyekszik megfelelni: Orbán Viktor Vezénylő Tábornok Úrnak.”

Orbán Viktor = fidesz
úgyhogy idézett félmondatnak nincs értelme.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés