Árulkodó mikrofonállvány

2015. február 23. 21:53

Somfai Péter
Népszava
A győztes előtt a szónoki pulpituson mindössze három tévétársaság – az ATV, az RTL és a Hír tévé – mikrofonja árválkodott.

„Az urnazárást követő esti műsorában az egyik kereskedelmi csatorna műsorvezetője politológusokkal beszélgetett, és amikor úgy 70 százalékos feldolgozottság mellett már nagyjából sejteni lehetett az eredményt, az egyik szakértő azt mondta: ebben a Fidesz-kudarcban alighanem szerepe lehetett a közmédiának is. Azt fejtegette, hogy már egy ideje a jobboldali sajtó egy részében, illetve a legnagyobb kereskedelmi csatorna híradóiban rendre előkerültek a kormánypárti politikusok visszaélései, azok a korrupciós ügyek, amelyekről az állami hírcsatornákon tájékozódó emberek egy jelentős része korábban nem is hallott. (...)

Aztán következett a győzelmi sajtótájékoztató. A győztes előtt a szónoki pulpituson mindössze három tévétársaság – az ATV, az RTL és a Hír tévé – mikrofonja árválkodott. Mit gondolnak, melyik műsorszolgáltatót nem érdekelte ez az esemény?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 40 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Amúgy.Árulja már el valaki, hogy ebben a szörnyű diktatúrában, ahol az új választási rendszer is úgy van kitalálva, hogy csak a Fidesz győzhet, mert "lejt a pálya", meg egyéb baromság......, nos, ilyen sötét körülmények között, hogy a túróba tudott győzni Kész Zoltán?????????????????

Válaszok:
Negue | 2015. február 23. 22:27

A diszlájkolóimnak, mi nem tetszik? Ez csak egy kérdés, nyugodtan válaszolhatnak rá ők is!

Ez nem magyarázat, de azért kösz.
Nevetni fogsz nekem is időnként tele van a hócipőm, és valahol nem is bánom, hogy így alakult, mert elgondolkodhatnak rajta, hogy könnyen úgy járhatnak mint Gyurcsányék, ha olyan dolgokat csinálnak, mint Gyurcsányék. Ez ilyen egyszerű, egy demokráciában!
Én csak a sok süket dumára utaltam, amit a ballib. oldal mantráz öt éve, illetve dehogy öt éve, sokkal több!
Pedig ennyire egyszerű, elmegy a választó, aztán oda teszi az ikszet ahova jónak látja!!!
A többi felesleges szócséplés!

"Vagy csak valami jót szerettél volna kikaparni a tegnapi gebaszból? "

Ééén? A ballib oldal ájuldozik a gyönyörtől, egy állítólag független jelölt győzelmétől, mintha ők nyerték volna az elmúlt 25 év választásait! Most sem veszik észre, hogy nevetségesek.

"Nyugi, még ma is a pártod kormányoz."

Tévedsz, ha idegesnek érzel!

"Nyugi, sajnos nincs is kire cserélni őket."

Na látod, ebben teljesen egyetértünk.

A "győzteskompenzáció" a baloldalnak is adott volt áprilisban. Talán elkerülte a figyelmedet, hogy pl. Szanyi azt mondta," az új rendszerrel" "2/3-al fogunk győzni! Na most akkor, hogy van ez?

És attól teljesen "kész" lennél! Én is. :)))

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés