Lakhatás alanyi jogon?

2018. augusztus 22. 14:58

Nem arról van szó, hogy alanyi jogon járjon bármi is.

2018. augusztus 22. 14:58
Iván Géza

"Nem arról van szó, hogy alanyi jogon járjon bármi is. Nem hiszem, hogy készülhet-e statisztika arról, hogy a 30 000 nyilvántartott hazai hajléktalan közül kik azok, akik ha lehetne, sem változtatnának a helyzetükön, és nem próbálnának meg kedvezményes díjú bérlakáshoz való hozzáférés esetén a képességeiknek megfelelő munkát vállalni. De azt kétlem, hogy közülük ezrek utasítanának vissza ilyen ajánlatot."

Kapcsolódó cikkek

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szittya Attila Bendegúz
2021. augusztus 05. 18:50
És hányan vannak, akik egész életükben albérletben élnek, és esélyük sincs arra, hogy valaha saját lakásuk legyen? Pedig az élethosszig fizetett bérleti díjból, lehet, hogy akár több lakás ára is kijönne... Inkább nekik kellene normális bérleti díjú, állami lakásokat biztosítani. Az a hajléktalan, aki képes dolgozni, és ezt a nyomott szintű bérleti díjat megfizetni, az természetesen kaphasson lakást. De aki a saját hugyában fetrengve issza a kannást, az örüljön, hogy a szállóban megtűrik.
fakutya Bobber
2021. augusztus 05. 18:50
Egy láda sört sem utasitanék vissza, nemhogy egy lakást.
balbako_
2019. július 30. 21:02
És, ha már lakás, akkor miért nem budai panorámás, és a komfort fokozatoknak sincs vége. Ja és ki fizesse? Hát az adófizető, akinek a lakásáért egy életet le kell dolgoznia.
a hun
2019. február 15. 13:45
(((Iván Géza)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik