A képviselők jelentős többsége el sem olvashatta a jelentést

2018. szeptember 17. 15:56

Tehát azokat a képviselőket, akik éltek ugyan a szavazati jogukkal, de a tartózkodásra nyomtak, megfosztották önkényesen a szavazati joguktól.

2018. szeptember 17. 15:56
Kovács István

„Az Európai Parlament Jogi Szolgálata felülírta azt a rendelkezést, hogy a leadott szavazatok kétharmada szükséges ehhez a szavazáshoz, hiszen az történt, hogy a tartózkodó szavazatokat egész egyszerűen nem vették figyelembe. Ezzel szerintem nemcsak Magyarországnak a fair eljáráshoz való jogát sértették meg, hanem a képviselők szavazati jogát is, hiszen háromféle szavazatot lehet leadni. Igen, nem vagy tartózkodó. Tehát azokat a képviselőket, akik éltek ugyan a szavazati jogukkal, de a tartózkodásra nyomtak, megfosztották önkényesen a szavazati joguktól.”

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2021. november 30. 20:00
Sőt legalább annyian életükben nem jártak Magyarországon és megkockáztatom - a hihetetlenül műveletlen, mondjuk ki bunkó - képviselők azt sem tudják hol van.
Zokni
2019. május 13. 16:50
"...Tehát azokat a képviselőket, akik éltek ugyan a szavazati jogukkal, de a tartózkodásra nyomtak, megfosztották önkényesen a szavazati joguktól." Akik éltek a jogukkal és "tartózkodásra nyomtak", azok tartózkodtak a szavazástól, vagyis önként lemondtak a szavazati jogukról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik