Az iskolák a társadalmi igazságosság harcosait képzik

2019. október 9. 14:35
Az USA állami iskolái a propaganda és a társadalmi igazságosság mozgalmának bölcsőivé válnak. (…) Az óvodákban ma gender ideológiát tanítanak és még a speciális igényű gyerekeknek is tudniuk kell, hogyan tisztelegjenek a szivárványszínű zászló előtt.

"Hihetetlen. Az óvodásokat az állami intézményekben az LMBT aktivizmusról tanítják. Elsőben a gyerekek a transzneműség teóriájának alapjait sajátíthatják el. Másodikban és harmadikban a gender ideológián alapuló tündérmeséket írnak majd a kisebbeknek. És így tovább. Az általános iskolásoknak már kötelező lesz az LMBT aktivizmus elsajátítása. (...)

Ez az a hazugság, amit mindig hangoztatnak: ez az egész arról szól, hogy legyünk kedvesek és tisztelettudóak. Persze, mert általános iskolásokat arra tanítani, hogy mozgalmi posztereket készítsenek, felettébb szükséges a tolerancia elsajátításához. (..)

Az USA állami iskolái a propaganda és a társadalmi igazságosság mozgalmának bölcsőivé válnak. (…) Még a speciális igényű gyerekeknek is tudniuk kell, hogyan tisztelegjenek a szivárványszínű zászló előtt."

A teljes írás itt olvasható.

Összesen 1 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés