Amikor a bíróság megengedi, hogy a fiad lány legyen

2019. november 7. 15:11
Az elképzelés, hogy vannak olyan felnőttek, akik férfinak születtek, de mégis nőnek érzik magukat, csak akkor működik, ha ez már fiatalon is így volt. A bíróságok megengedik, hogy ez a téveszme helyet kapjon, csupán azért, hogy a felnőtt transzneműség dogmája értelmet kapjon.

Ez történik Texasban, megmutatva, hogy milyen mélyen a kultúránkba férkőzött már a kényszerítő transz ideológia. 

„A transz ideológia egy előre megalkotott elképzelésként jelent meg a mainstream kultúrában, amelynek a puszta megkérdőjelezése is gyűlöletbeszéd az ideológia körüli aktivisták szerint. Ezek az ideológiák sikeresen úgy manipulálták a közvéleményt, hogy meggyőzzék az embereket arról, a biológiai nem megváltoztatható, a helyes nem az, ami az ember fejében szerepel, még akkor is, ha ennek, sem biológiai, sem logikus magyarázata sincs.”

„Ma a felnőtt transzneműek létezése alapul szolgál a transznemű gyermekek létrehozásához. Az elképzelés, hogy vannak olyan felnőttek, akik férfinak születtek, de mégis nőnek érzik magukat, csak akkor működik, ha ez már fiatalon is így volt. A bíróságok megengedik, hogy ez a téveszme helyet kapjon, csupán azért, hogy a felnőtt transzneműség dogmája értelmet kapjon. Ha egy gyermek azzal állna elő, hogy vágják le az egyik lábát, varrják a szemgolyóját vagy orrát a kezébe, a bíróságok kétség kívül nemmel felelnének. A tény, hogy drasztikus test átalakító beavatkozásokra igennel felelnek akkor, amikor a transzneműségre hivatkoznak, megmutatja, hogy milyen erőssé vált ez az ideológia.”

„Ez a bírósági eset megmutatja, hogy ha egy szülő nem ért egyet a transz ideológiával, a joga, hogy a meggyőződése szerint megfelelően nevelje fel a gyerekét, porrá lesz. A felügyeleti joggal kapcsolatos jogviták mindig zűrösek. De soha nem történhet meg, hogy egy szülőtől azért vonják meg az együttes felügyeleti jogot, mert ellenáll annak, hogy az egészséges gyermeke szükségtelen kísérleti gyógyszeres kezeléseken menjen keresztül.”
 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 2 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában