Az ilyen ítéletekkel rombolja le önmagát az EU

2020. április 2. 12:18

Ulrich van Suntum
Egy állam egyik legfontosabb joga, hogy eldöntse, ki vándorolhat be oda és ki nem.

"Egy állam egyik legfontosabb és legősibb joga, hogy eldöntse, ki vándorolhat be oda és ki nem. Lengyelország, Csehország és Magyarország inkább elhagyják az EU-t, mit hogy feladják ezt a jogukat."

(A német Liberális Konzervatív Reformerek párt észak-rajna-vesztfáliai elnöke a migránskvóták kapcsán Magyarországot, Lengyelországot és Csehországot elmarasztaló európai bírósági ítéletről)

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 145 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Afgán bevándorló - migráns
Kínai bevándorló - nem migráns

Így kellene ezt értenünk?

És akkor most az afgánvírus pusztít a világban, vagy a kínaivírus?

Válaszok:
Kvasztics Fedor | 2020. április 2. 18:42

Pontosan! Milyen önrendelkezés (szuverenitás) az, ha még azt sem dönthetjük el, kit akarunk az országunkba engedni? Ez az igazi diktatúra.

Egyre több holland és német 'menekül' hozzánk, van rá okuk.

Rombolja csak. Ezért a szarért nem kár.

tartsa el oket aki behivta, meg beengedte, ilyen egyszeru

ezt ugy hivjak hogy mas faszaval verni a csalant.

Na, erről a fickóról, ill. a pártjáról sem hallottam még soha. Komoly munka lehetett megtalálni.

De igen, gondot okoz, barátom.

Először is nem politikai és háborús menekültek, hanem 'beköltözők'. (Akik pedig valóban menekültek, azok a veszély elmúltával ne áthelyeződjenek, hanem menjenek haza.)

Másodszor: muzulmánok, akik a mi életvilágunkba be nem illeszthetően szocializálódtak és nem is akarnak megváltozni és beilleszkedni. Kolóniákba költöznek össze, mecsetet építtetnek maguknak iszlám államok pénzéből, bevezetik a saríát, áttelepítik a rokonságukat is és onnantól kezdve vonzzák a többi muzulmán beköltözőt.

Harmadszor: nekünk kell eltartanunk őket, mert amíg a nyelvünket meg nem tanulják, ha akarnának sem tudnának dolgozni, de nem is kapkodnak a munkáért, az asszonyaiknak pedig kifejezetten tiltják a munkát. A gyerekeiknek pedig muzulmán iskolát követelnek, ahonnan semmilyen használható szaktudásra nem válnak alkalmassá. (Közben a robotizálódó gazdaság fokozatosan megszünteti a fizikai munka iránti keresletet.)

Negyedszer: a dzsihadizmus elválaszthatatlan az iszlámtól. A gazdag iszlám államok játszva finanszírozhatnák az iszlám 'menekülteket', kulturális és vallási kötelességük is lenne. A hódító hátsó szándék teljesen nyilvánvaló, csak a moralizáló kékharisnyák és a 'nyitott társadalom' neokommunistái nem veszik észre. Rájuk, mint gazdatestekre akaszkodva terjeszkedik a dzsihadista vírus, és természetesen ők lesznek az első áldozatai. A hasznos hülyék.

Mi van az ítéletben? Gondolom be kell fogadnunk kétszer annyi okker és fekete kant, mint annak idején, de ráadásul legyenek koronavírusgazdák is- vagy valami ilyesmi...

Akik vállalkozni jönnek ide azokkal semmi probléma, dolgoznak, adóznak, nem segélyeztetik magukat. Akik tanulni jönnek és itt maradnak, megházasodnak, azokkal sincs gond, mert dolgoznak és igazodnak, nem ők alakítják a magyar rokonaik szokásait. Nem zárják be a feleségüket és nem húznak rá zsákot. A magyar operettmuszlimokra pedig szót sem érdemes vesztegetni.

Egyébként én nem rettegek a muszlimoktól, tiszteletben tartom őket, ha maradnak a saját társadalmukban. Az iszlám vallásról és az iszlám államokról és társadalmakról nagyon rossz a véleményem, de a muszlim embereket az alapján ítélem meg, amit tesznek, a szerencsétlen sorsúakat, szenvedőket pedig sajnálom.

Mondj egy olyan arabista tudóst, iszlámkutatót, történészt, akinek nem az a véleménye, hogy az európai kultúra, jogrend, szokásrend összeegyeztethetetlen az iszlám életvilágával. Úgy vagytok ezzel, mint a genderisták a biológia tudományával. Akik a biológiával foglalkoznak, azok nem állítanak olyat, hogy az ember nemi sajátosságait a társadalmi hatások alakítják.

Pontosan így kell érteni. A kínai legálisan, dokumentumokkal érkezik Magyarországra, szemben az afgánnal, aki dokumentumok nélkül, nem azonosíthatóan, illegális határ átlépéssel, de ha kell erőszakkal áttörve érkezik.

Már, ha érted a különbséget. Vírust pedig bőven hozhat, mert csak a fertőzött Iránon át érkezhet.

Falusi házakat vesznek, nem csak nyaralás céljából. Tisztább a levegő, átvitt értelemben mindenképpen.

Ha így megy tovább, az EU az enyészeté lesz újabb kilépés(ek) nélkül is.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés