Megvonni a támogatást a rendőrségektől egyet jelent anarchiát teremteni a Dallashoz hasonló városokban

2020. szeptember 16. 16:52

Rebekah Warwick
Ha nincs rendőrség, nincs béke.

„A közbiztonság megteremtése és fenntartása az állam minden szintjén kulcsfontosságú feladat. Amerikaiak milliói szeretnék bizton tudni, hogy otthonukat, iskoláikat, vállalkozásukat és lakókörnyezetüket nem veszélyezteti a törvénytelenség. Meg akarnak bizonyosodni arról, hogy vészhelyzet esetén lesz, aki válaszoljon a telefonvonal másik végén, és a veszélyt elhárítani képes segítség gyorsan útnak is indul.

(...)

Azonban az elmúlt hónapokban egyre több politikus és város állt be a rendőrség állami támogatásának megvonásáért küzdő mozgalom mögé. 

(...)

A Portlandben, Minneapolisban és Kenoshában elkövetett erőszakos zavargások azt mutatták meg számunkra, hogy a közösségek mit élhetnek át, amikor a rendőri testületet rágalmazzák, állami támogatását megvonják és feloszlatják.

(...)

Az állampolgárok tisztában vannak a rendőrség hiányának valódi veszélyével, illetve azzal, hogy ez milyen káros lehet a közösségek és vállalkozások számára. Tudják jól, hogy az Egyesült Államok egy jogállam, törvényeink védelme nélkül pedig az anarchia lesz az úr. 

(...)

Lakókörnyezetünk, városaik és közösségeink akkor fejlődnek, ha olyan rendőri erők állnak rendelkezésünkre, amelyek képesek elejét venni az erőszaknak és a bűnözésnek. A megválasztott képviselőknek kötelességük kiállni a rendőrség mellett, és meg kell erősíteniük a közbiztonság biztosítása melletti elkötelezettségüket. Hiszen, ha nincs rendőrség, nincs béke.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 2 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés