A zsidó egység a válasz a kóser vágás uniós tilalmára 

2021. január 5. 15:08

Omer Yankelevitch
Különösen problémás múltja miatt fontos, hogy Európa elősegítse a zsidó közösségek és állampolgárok alapjogainak érvényesülését.

„Három héttel ezelőtt az Európai Unió Bírósága helyben hagyta Belgium tilalmát a kóser vágásra vonatkozóan.

(…)

A zsidó világ egyetértésre jutott a tekintetben, hogy a döntés az állatvédelmi megfontolásokra való hivatkozás gyenge álcája ellenére is akadályozza az európai zsidó közösségek életképes fennmaradását – nem beszélve az olyan alapvető értékekről, mint a vallásszabadság és az önkifejezés szabadsága.

Saját főtanácsnokának ellentmondva, a bírói testület ítéletével nyilvánvalóvá tette: mindaz, ami olvasatukban „állatjogként” szerepel, nemcsak az európai zsidóság, de a muszlim közösség alapvető vallási jogainak ellenében hat.

(…)

Ne higgyük ám, hogy a kóser vágás betiltása a történet végét jelenti. Valójában többen figyelmeztettek arra, hogy a kóser vágás megtiltása egy „csúszós lejtő” tetejének tekinthető, amely magában hordozza a „mi jöhet még?” kérdését.

Egyfajta, a jogalkalmazást, az üzenettovábbítást, a felülről lefelé, és az alulról felfelé történő építkezést hatékonyan vegyítő, továbbá a helyi és globális támogatásokat befogadó egyesített stratégia mentén haladva biztosítható, hogy egyáltalán ne kelljen azzal foglalkozni, hogy „mi jöhet még”.

(…)

Most van itt az ideje az egyesült zsidó koalíciónak annak érdekében, hogy az európai zsidóság ereje és a életképessége megmaradhasson.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 58 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kedves "OMER YANKELEVITCH "
Orbán Viktor: Európa álljon ki a zsidó-keresztény örökségéért!
Maguk meg szóljanak a G. Soros nevű bábunak, hagyja békén Európát végre, így mindenkinek jobb lesz.
Vagy legalább nem lesz rosszabb.
Ám, ha hagyják Soros tébolyultságát, majd az utódjáét, akkor onnan, egy ponton túl, a felelősség nem Európáé, hanem az Önöké...

A zsidó egység már bemutatkozott:
A zsidók már 1933. március 23-án hadat üzentek Németországnak.
"The Israeli people around the world declare economic and financial war against Germany. Fourteen million Jews stand together as one man, to declare war against Germany. The Jewish wholesaler will forsake his firm, the banker his stock exchange, the merchant his commerce and the pauper his pitiful shed in order to join together in a holy war against Hitler's people."
(Daily Express, March 24, 1933.)

Az első két mondat is elég: Izrael népe az egész világon gazdasági és pénzügyi hadat üzen Németországnak. Tizennégy millió zsidó egy emberként üzen hadat Németországnak.

"Baromság amit kimásolt valahonnan," és van pofád a Soros-tervet kérni?

Keress rá! Ott van az újsághír a címlapon. Ne bújj el a tények elől!

Ha egy szöveg féleérthető, akkor a Ius proferendum jogelv lép életbe, tehát az értelmezése annak a félnek lesz hátrányos, aki a szöveget készítette.

De itt nincs félreértés, mert egyértelmű a mondanivaló.

A kép egyre szebb:
“A Hitler-rendszer első hónapjai során a cionista mozgalom vezetői egy ellentmondásos paktumot kötöttek a Harmadik Birodalommal. Ennek különböző részletei szerint mintegy 60,000 zsidó és 100 millió amerikai dollár került átszállításra Zsidó Palesztínába. (Az összeg 2009-es megfelelője közel 1.7 milliárd dollár.)
Ellenértékként a cionisták megállították azt a világot átfogó náciellenes bojkottot, amely azzal fenyegetett, hogy megbuktatja Hitlert hatalmának első évében. Végtére is a „Transfer Agreement” életeket védett, vagyonokat mentett és megalapozta a későbbi zsidó állam infrastruktúráját.”

Írja a szerző, Edwin Black, a The Transfer Agreement című könyve 2009-es kiadásának előszavában.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés