Üzenet a nyugati LMBT-lobbitól: átváltoztatjuk a gyermekeiteket

2021. július 8. 10:58
A San Franciscó-i melegkórus különös módszert választott az idei Pride megünneplésére: dalt írt arról, hogy hogyan fogják átformálni a hagyományos neveltetésben részesülő gyermekek gondolkodásmódját.

Július 1-jén egy San Franciscó-i melegkórus tagjai úgy döntöttek, hogy megmutatják a „homofób” közösségnek, hogy velük nem érdemes szórakozni: dalban üzenték a világnak, hogy 

ha a bárki azt hiszi, hogy a meleglobbi a gyermekekre pályázik, akkor igaza van.

We convert your children” („Átváltoztatjuk a gyermekedet”) című daluk (amely a YouTube-on „Üzenet a meleg közösségtől” címmel elérhető) a következő strófával indul:

„You think that we’ll corrupt your kids if our agenda goes unchecked / Funny – just this once, you’re correct / We’ll convert your children / Happens bit by bit / Quietly and subtly and you will barely notice it.

Magyarul:

Azt hiszed, átformáljuk a gyermeked, ha szabadon cselekedhetünk / Elismerem - ezúttal igazad van / Átváltoztatjuk a gyermekedet / Csöndben és finoman, és aligha veszed majd észre.

A videóra a The American Conservative című hírportál hívta fel a figyelmet.

A cikk szerzője, Rod Dreher nyilvánvalónak tartja, hogy a zeneszámot a San Franciscó-i melegek egy hangos kisebbsége írta és tette közzé, hogy aztán – belátva, hogy ezzel csak a melegekkel szemben köztudomású sztereotípiák közül is a legrosszabbat erősítik – el is távolítsák azt az online felületekről.

Dreher kitér arra is, hogy az „átváltoztatással” a szerzők a gyermekek gondolkodásának átváltoztatását akarják elérni, hogy gyermekeink „toleránsak és méltányosak” legyenek.

Ettől függetlenül – és ezt maga Dreher is így véli – 

a videó puszta léte is igazolja, hogy a magyar jogalkotó miért lépett jót, amikor távolította az LMBT-propagandát a gyermekektől. 

A videó a Pride-hónap „tiszteletére” készült, felhívva a figyelmet arra, hogy bár az LMBT-lobbi jelentős előrehaladást könyvelhet el magának, még van hová fejlődni.

Kép: Cédric Janis / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP

Dobozi Gergely

Update: A videó eredeti linkjét időközben törölték, emiatt új URL-ről érhető el.

Összesen 286 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szerintem a többségük így érez.

"
Ettől függetlenül - és ezt maga Dreher is így véli - a videó puszta léte is igazolja, hogy a magyar jogalkotó miért lépett jót, amikor távolította az LMBT-propagandát a gyermekektől.
"

Ugye hogy ugye? Nem vagyunk mi hülyék, nagyon jól látjuk, hogy mi zajlik az Usában, és hogy milyen ragályszerűen terjednek ezek a jelenségek a nyugati szférában.

"
Seriously, watch it all. And tell me that Hungarian PM Viktor Orban was wrong to pass the law keeping LGBT media from targeting kids. They are making his case for them. This thing ought to be played all over Hungarian media.
"

Bizony bizony. A rohadék homofil baloldal orra alá kell dörgölni ezt a mocskot, minden egyes nap!

Negatívan, mert hozzájárulnak a népesség csökkenéséhez. Akik ilyennek születtek nem tehetnek róla, de az 'átnevelést' meg kell akadályozni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés