„Budapest mindenkié”, csak nem az embereké

2021. november 25. 16:13

Orbán Balázs
Facebook
Az egész országnak joga van tudni az igazságot a Városháza körüli botrányban!

„Budapest mindenkié”. Ezzel a brandszerű kommunikációs szlogennel próbálja palástolni a főváros baloldali vezetése azt az alkalmatlanságot, amit dugók, káoszos tömegközlekedés, szennyezett közterületek, rosszul megtervezett felújítások, valamint felelőtlen pénz- és vagyongazdálkodás formájában nap mint nap lehet tapasztalni Budapesten.

Majd jön a Városháza-gate, a valószínűleg egyik legértékesebb, műemléki védelem alatt álló fővárosi ingatlan tervezett eladásának ügye, amely végső soron pontosan arról szól, hogy Budapest mindenkié, csak nem az embereké. Sőt, leginkább azé a baloldali üzleti és politikai köré, amely egyszer már eljátszotta ugyanezt a darabot. Hiszen a 2010 előtti szocialista-liberális kormányok már akkor is a multik, a befektetők és a privatizáció oldalán álltak. Elég csak a 2002 és 2010 közötti kormányok nemzeti vagyonnal való gazdálkodására néznünk, amikor 190 társaság állami tulajdonhányadát értékesítették, amiből mindösszesen 756 milliárd forint folyt be a költségvetésbe.

Most ismét ezt a lemezt tette fel a főváros vezetése. Maga Bajnai Gordon, korábbi szocialista kormányfő, aki a kijáróember szerepében tűnik fel, mondta az egyik hangfelvételen azt, hogy „sok a cápa a fővárost vezető baloldali koalícióban”, akik üzlet után szaglásznak. Külön érdekessége a mostani ügynek, hogy a „jutalékos rendszerrel”, ami már-már a maffiára jellemző működési modellt takar, a főpolgármester, Karácsony Gergely eddig nem volt hajlandó foglalkozni.

Budapest a nemzet fővárosa, így nemcsak az ott élőknek, de az egész országnak joga van tudni az igazságot a Városháza körüli botrányban!"

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 51 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az egész országnak joga van tudni az igazságot a NER arisztokrácia disznóságairól!

A Parlamentet is eladnák, ha odakerulnének.
Ami mindenkié, az nem a magyar népé!
Ma már tudjuk.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés