A globális elit Davosban a jogaid ellen szövetkezik

2022. május 26. 15:06

A Világgazdasági Fórum vezetője, Klaus Schwab szerint a jövőt ők írják.

2022. május 26. 15:06
Kelly Sadler
The Washington Times

„A jövőt mi építjük, egy olyan erős közösséget, mint amilyen ebben a teremben van” – emlékeztette Klaus Schwab, a Világgazdasági Fórum alapítója és ügyvezető elnöke a svájci davosi konferencia résztvevőit. 

Ez a tökéletes jövőkép azonban csak akkor valósítható meg, ha a globális elitek „a nagyobb közösségek kulcsfigurájaként” lépnek fel és „együttműködnek” – tette hozzá az elnök. Az 1938-ban Ravensburgban született Schwab német közgazdász. Apja náci volt, aki a Harmadik Birodalom háborús erőfeszítéseit szolgálta az Escher Wyss AG igazgatójaként. A cég lángszórókat gyártott a szövetséges katonák megölésére. 

Schwab nagy befolyással rendelkező vezetőknek rendezett konferenciát a svájci Alpokban, hogy a „globális, regionális és ipari célokról” egyeztessenek. Arra buzdította a politikusokat, bankárokat, oligarchákat és autokratákat, hogy használják ki a koronavírus-járvány nyújtotta lehetőséget „a világ újraformálására”. Vagyis arra ösztönözte a kormányokat, hogy hatalmunk növelésére, illetve globális szintű együttműködés előmozdítására használják a válsághelyzetet, az ellenállást pedig az egyéni szabadságjogok korlátozásával kezeljék.

(…)

Jack Posobiec konzervatív újságíró, aki Davosban a konferenciáról és a Turning Point USA alapítójáról szóló dokumentumfilmet forgatott, arról számolt be, hogy hétfőn fegyveres rendőrök vették őrizetbe. Több mint 5000 katona és helyi rendőr tartózkodik a helyszínen, Davos felett pedig repüléstilalom lépett életbe, amit vadászgépek biztosítanak.

A globális elit imádja a magánszféráját – csak azokét nem, akik felett uralkodnak.     

A héten a davosi fórumon Yuval Noah Harari izraeli gondolkodó, a Jeruzsálemi Héber Egyetem történelem tanszékének professzora felvázolta, hogy hogyan használható fel a koronavírus-járvány az átlagemberek megfigyelésére.

„A világjárvány kulcsfontosságú, hiszen segítségével meg lehet legyőzi az embereket, hogy legitimálják a teljes körű biometrikus megfigyelést” – mondta Harari. „Nem csak az embereket kell megfigyelni; azt is meg kell figyelni, hogy mi történik a bőrük alatt."

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
benedek77
2022. szeptember 03. 15:46
Ezek a németek, valahogy minden korban kinevelnek egy szörnyszülöttet a világnak:) Beteg lelkű egy nép.
ergo07
2022. szeptember 03. 15:45
Az egész davosi találkozó bűzlik. A dögvészt hordozzák magukban Schwab és tsai
NewHorizon
2022. június 30. 19:27
Ha ez jön fel: English (auto-generated) rá kell kattintani, és egy új ablakban ezt látni: English (auto-generated) Auto - translate Az 'Auto - translate'-re kattintva előjön a nyelvlista. Remélem sikerülni fog.
holi holi
2022. június 30. 19:25
ellenben a csuti törpe nem szövetkezik a jogaid ellen, hanem már el is vette azokat, ő nem csak beszél, hanem cselekszik is
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik