Brüsszel nem bírja elviselni, hogy a magyarok továbbra is kedvező áron tankolhatnak

2022. június 09. 11:49

Jó lenne, ha Brüsszel is észhez térne.

2022. június 09. 11:49
Orbán Balázs
Orbán Balázs

"Úgy tűnik, Brüsszel nem bírja elviselni, hogy míg EU-szerte megállíthatatlanul drágul a benzin, addig az árstopnak köszönhetően a magyarok továbbra is kedvező áron tankolhatnak.

Thierry Breton, a belső piacért felelős uniós biztos bírósági eljárással fenyegette meg Magyarországot a “diszkriminatív” üzemanyag-árszabása miatt, és azt követeli, hogy ne csak a magyar, de más rendszámmal rendelkező járművek is a rögzített áron tankolhassanak.

Jó lenne, ha Brüsszel is észhez térne, és inkább követné hazánk példáját, ahelyett, hogy a sikeres politikája miatt piszkálja."

Kapcsolódó cikkek

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csak szólok
2022. október 24. 09:08
Hány baromnak kell egyetérteni, hogy közvélemény legyen? Ti csak ketten vagytok faszok.
Ödenburger
2022. október 24. 09:06
Szerencsére a jogszabály úgy van megfogalmazva, hogy azon országok járművei Magyarországon is kedvezőbb áron tankolhatnak, ahol a magyarok kocsik is részesülnek a keevezméynből. Bármely EU-s állam, ako hasonló kedvezményt ad a polgárainak, kiterjeszheti Magyarországra (cserébe felvállava a kölcsönösséget). Ja, hogy az az alapvető baj, hogy a saját állampolgáraiknak/járműveiknek sem kívánnak támogatást adni, a magyar álláspont meg dögöljön meg a szomszéd teehne alapon szúrja a szemüket...
falcatus
2022. október 24. 09:04
"Brüsszel észhez térése..." Brüsszel "eszét" nem Brüsszelben kell keresni
pesti051
2022. október 24. 09:03
Nem tilos magyar rendszámot kérni az eu-ban, regisztráljanak, fizessék itt a különféle gépjárműhöz kapcsolódó adókat, és máris kedvezményes áron tankolhatnak. Amúgy ez pozitív diszkrimináció a magyar forgalmi engedéllyel rendelkező gépkocsik számára. Vagy pozitív diszkriminációt csak a migránsokkal szemben lehet alkalmazni ? Az egyik az rendben van, a másik meg nem ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik