Tiltott zónák a hajléktalanoknak?

2013. augusztus 29. 10:50

A Népszabadság úgy tudja, hogy rendelettel tiltaná ki a Fővárosi Önkormányzat bizonyos területekről a hajléktalanokat.

2013. augusztus 29. 10:50

Egy rendelettel teljesen kitiltaná bizonyos közterületekről a Fővárosi Önkormányzat a hajléktalanokat. A közterületek másfél oldalas felsorolása a rendelet mellékletében szerepel majd ‒ tudta meg a Népszabadság. Az ATV összeállításából kiderül, hogy a munkaanyag szerint szabálysértésnek minősül, így közmunkával, pénzbírsággal vagy ‒ visszaesőknél ‒ elzárással is sújtható az életvitelszerű közterületen tartózkodás.

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2013. augusztus 30. 01:50
Pénzbírság. Biztos behajtható. Elzárás. Legalább lesz fedél a feje felett.
ballada
2013. augusztus 30. 00:21
Egy részeg hány a Lenin szobor talapzatánál.Odamegy hozzá egy járókelő és így szól : - Miért nézi ha nem bírja ?
Eisenberger Benjámin
2013. augusztus 29. 23:53
Könnyű ugatni a laptop mellől! Akinek nem tetszik, menjen le egy gettóba, szedjen össze néhányat, és vigye be a lakásába! Aztán egy hét múlva nézzen ott körül. De gázálarcot vegyen fel! Izraelben tömegével osztják...
hátakkor
2013. augusztus 29. 22:11
Ha nem lehet stadionban megemlékezni, molinózni, ha az országgyűlésben sem, nem lehet közterületen masírozni (strausburgi bíróság szerint félelmet kelt), alaptörvény ide, vagy oda, nos akkor bizonyos közterületen sem lehet odaszarni. Szomorú, h az Alaptörvénynek kell az önkormányzat rendelkezési jogát biztosítani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!