Felszámolná a miskolci nyomortelepeket a Fidesz-KDNP

2014. május 06. 17:45

A városi közgyűlés Fidesz-KDNP-frakciója a miskolci „gettók” és nyomortelepek felszámolását tervezi.

2014. május 06. 17:45

A miskolci „gettók” és nyomortelepek felszámolását tervezi a városi közgyűlés Fidesz-KDNP-frakciója, hogy biztonságosabb, élhetőbb legyen a borsodi megyeszékhely. Az ezt tartalmazó előterjesztést a csütörtöki közgyűlés elé terjesztik – közölte Soós Attila, a frakció szóvivője keddi sajtótájékoztatóján.

 
A szóvivő úgy fogalmazott: a Fidesz-KDNP és a miskolci városvezetőség a biztonságos, élhető város megteremtése érdekében a májusi közgyűlésen olyan intézkedéssorozat megtárgyalását javasolja, amelyek „évtizedekre” megalapozhatják a közbiztonságot. Élhetőbb Miskolcot akarnak, ezért a Fidesz-KDNP-frakció kezdeményezi, hogy a város „szégyenfoltjait” szüntessék meg, ami a „miskolci gettók, nyomortelepek” teljes körű felszámolását jelenti.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2014. május 07. 01:15
Nem felszámolni kellene, hanem csupán bekeríteni. Az nem igazán jó, hogy a magyar adófizetők pénzéből lakásokat osztogatnak, amivel ráadásul decentralizálják a ... bűnözést.
Szorgos Lajhár
2014. május 06. 20:00
Analógia: Budapesten a IX. kerület rehabilitációja során lebontott lepusztult házakban lakott lumpen cigányoknak a XX. és XXI. kerületben vettek lakást. Kb. 10 éve hasonlót cselekedett az akkor is fideszes vezetésű Paks, amikor hétvégén átíratták egy bűnöző cigány klán részére Németkérben vett ház tulajdoni lapját. Ám a HŐS FALU népe beírta nevét a történelem dicső lapjaira!!! L. még a magyar-román összefogás szívet melengető példáit Kétegyházáról, de akár Erdélyből is.
freehckr
2014. május 06. 18:29
Na itt egy kicsit több infó van: http://goo.gl/ZDqd5z „Soós Attila szerint akik hajlandók elhagyni a tartós lakhatásra, gyermeknevelésre alkalmatlan házakat, és a város közigazgatási határán túli településeken vesznek új, magasabb komfortfokozatú ingatlant, azoknak a támogatását javasolják a közgyűlésnek. A frakció tervezete szerint másfél-kétmillió forintot kapnának mindazok, akik elköltöznek.” Ez már nem száraztészta, meg gulyásparti... a miskolci Fidesz egyből másfél-kétmilliós szavazatvásárlással nyit. :)
kukagyerek
2014. május 06. 18:23
"Felszámolná a miskolci nyomortelepeket a Fidesz-KDNP" ............ Négy évig és kétharmados többséggel, mi tartotta őket vissza? Kell a szavazat megint - úgy látszik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!