Terézváros: az MSZP-frakció távolléte miatt nem ment át az azonos nemű pároknak szánt jegyescsomag

2020. szeptember 10. 21:25

Soproni kemény szavakkal illette távol maradó szövetségeseit.

2020. szeptember 10. 21:25
null

Kedden döntött volna a terézvárosi testületi ülés a Soproni Tamás, momentumos polgármester által augusztusban belengetett, azonos nemű pároknak járó jegyescsomagról. Soproni csalódott hangvételű Facebook-bejegyzésben jelentette be: a covidra hivatkozva távol maradó szocialista képviselők hiányában és a Fidesz nem szavazataival nem ment át a javaslat.

Soproni Tamás kemény szavakkal bírálta meg nem jelenő szövetségeseit: „Indoklásuk szerint távolmaradásukkal felelősen reagáltak a mostani helyzetre. »Csak hát a felelősség vállalása, az nem (csak) egy mondat« – mondja Esterházy Péter.

A felelősség vállalása számomra azt jelenti, hogy ilyen helyzetben is cselekszünk.

Ugyanúgy, ahogy kora reggelente a köztisztasági dolgozók kimennek takarítani a járdákat, ahogy bemennek dolgozni a terézvárosi óvodák óvónői, a bölcsődékbe a dadusok, ahogy az orvosok és asszisztensek mindennap gyógyítanak a TESZ-ben. Teszik ezt, mert ez a munkájuk” – írja a momentumos politikus.

 

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EMM195
2020. szeptember 11. 16:09
Ennek a Soproninak nem lehet megbocsájtani, hogy olyan a feje, mint egy rajzfilmben a giliszta.
tango47
2020. szeptember 11. 15:27
Ha ezek a ballibsik őszintén azzal kampányoltak volna, hogy, ha megnyerik a választást, akkor kizárólag a buzikkal, bringásokkal és a zászlókészítőkkel fognak foglalatoskodni, biztos elzavarták volna őket még az idióta budapestiek is.
states
2020. szeptember 11. 14:52
És az ezekre szavazóknak is választójoguk van. Egy tündéri polgármesternőt, Hassay Zsófiát cserélték le erre az elmebeteg sopronira. És még papoljon valaki a bölcs választópolgárról.
egyvilág
2020. szeptember 11. 14:15
Egy tömör és (szerintem) objektív összefoglaló a homoszexualitásról: https://egyvilag.hu/temakep/051.shtml Érdekes lehet továbbá a következő bevezető a gender tanba: https://egyvilag.hu/temakep/050.shtml
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!