„Vitajte” – Robert Ficóval közös képet posztolt Orbán Viktor

2023. október 26. 19:34

A magyar és a szlovák miniszterelnök az EU-csúcson futott össze.

2023. október 26. 19:34

Csütörtökön kétnapos EU-csúcs vette kezdetét Brüsszelben, melynek központi témái az orosz-ukrán háború, az október elején kipattant izraeli-palesztin konfliktus, valamint a migráció.

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Orbán Viktor miniszterelnök nemsokkal a megérkezése után arról nyilatkozott a sajtó képviselőinek, hogy „Magyarország ellenzi a terrorizmust, ezért nem támogatja a migrációt sem, aki ugyanis a migrációt támogatja, az a terrorizmust is támogatja”.

A magyar miniszterelnök reményét fejezte ki, hogy Brüsszelben is belátják: nyilvánvaló összefüggés van a terrorcselekmények és migráció között.

Ezt is ajánljuk a témában

Csütörtök este pedig arról számolt be a közösségi oldalán, hogy az EU-csúcson találkozott Robert Ficóval, Szlovákia miniszterelnökével. Erről egy fényképet is megosztott, melyhez annyit írt kísérőszövegként, 

EU-csúcs egy régi-új kollégával. Isten hozta Robert Fico szlovák miniszterelnököt! 

A fényképre pedig a „Vitajte” szlovák kifejezés került, amely magyarul azt jelenti üdvözlet.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

***

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
t-ghelle
2023. október 27. 09:25
"Szlovákia" déli 30 km-es sávjában legyen már végre magyar autonómia.
szarvas-2
2023. október 27. 06:49
Fico-sorstárs a Victoria Nudelmann(Nuland) diktálta(!) pokoli bábszinházban. Támogatni kell egymast a deep state "barátaink" halálos ölelésében. Fenti nőnemű meg harapjon a pinájába -mérgében..
robertinzert
2023. október 27. 06:18
A fényképre pedig a „Vitajte” szlovák kifejezés került, amely magyarul azt jelenti üdvözlet. Hogy képben legyünk: A „Vitajte” nem üdvözlet, hanem azt jelenti, hogy üdvözlöm. Uff.
Tárkány Álmos
2023. október 27. 05:57
Madarat tolláról...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!