Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Nőnek öltözött férfiak, Nagy Ervin és Noár is ott volt Lakatos Márk szürreális könyvbemutatóján (VIDEÓ)

2023. november 25. 18:28

Megmutatta magát az eseményen a liberális „ízlés”.

2023. november 25. 18:28

Drag queenek – nőnek maszkírozott férfiak – valamint számos balliberális híresség is részt vett Lakatos Márk könyvének bemutatóját – látható egy a TiktTokra feltöltött videóban. 

A celebek és a nőnek öltözött férfiak között feltűnt Nagy Ervin színész, valamint Molnár Áron „Noár”, balliberális aktivista is. De részt vett a rendezvényen a korábban drogkereskedelemmel gyanúsítottHerczeg Zoltán, designer is, valamint Sváby András, az atv műsorvezetője is megtisztelte jelenlétével a feltehetően avantgárdnak szánt eseményt, amelyet „művészeti” műsorok is színesítettek, többek között egy férfi rúdtáncos bemutatója.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: képernyőfelvétel

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Graf
2023. december 10. 13:18
Ezt is megértem. Gyerekkét arra kellett vigyáznom /60-as évek /, hogy a zöld nyilvànos vécéket pásztázó, sunyi buzik szeme ełől elmenekülhessek. Ezek a sunyi buzik most háborítatlanul vigéckedhetnek. Hát ezt is megértem.
Palmimi85
2023. december 01. 16:18
Nagyjából 15 milla, amiért ccsak kézbe venném ennek a csupaszcsigába oltott buzi csótánynak a könyvét, de a "könyv" kiagyalója ne legyen a közelben! Én ennyire taksálom. Nem több és nem kevesebb... Ez nem más, mint a könyv és a józan, normális emberek megcsúfolása...
catalina11
2023. november 28. 13:48
Tombol a fertő! A tombolán a főnyeremény, egy éjszaka Lakatos Márkkal. Nem nem számít.
PeterWeber
2023. november 28. 09:11
🤮🤮🤮
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!