A magyar kormány kapott egy külföldi szervezettől, a választás befolyásolására teljesen alkalmas tízmilliárd eurót

2023. december 14. 17:16

Amúgy meg a szekértolózásat lehet szépen befejezni, tessék kifáradni Brüsszelbe, és ott hajtogatni.

2023. december 14. 17:16
Hont András
Hont András
Facebook

„Szóval, ha csak így nem. A magyar kormány kapott egy külföldi szervezettől, a választás befolyásolására teljesen alkalmas tízezermilliárd eurót – szuverenitásvédelemre! 

Amúgy meg a szekértolózásat lehet szépen befejezni, tessék kifáradni Brüsszelbe, és ott hajtogatni.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Miguel MEDINA / AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. január 28. 16:09
Bandi,te mikor hülyültél meg?
Palatin
2023. december 30. 21:32
Söt a legjobban az befolyásolja a választás kimenetelét, hogy a FIDESZ szemtelenül, eléggé el nem itélhetö módon, kiválóan kormányoz, a magyarok érdekében. Ez felér egy választási csalással a gyurcsányisták szemében.
2023. december 30. 21:24 Szerkesztve
Gyurcsány harcias választási beszéde dióhéjban: A legnagyobb választási csalást a Fidesz azzal követi el, hogy kitünöen vezeti az országot, és ezzel felrúgja a demokrácia alapkövét, a tisztességes választás lehetöségét, az egyenlö esélyek biztosítását. Az nem fog menni, hogy a Fidesz azért vezeti ilyen ragyogóan az országot, hogy megint újraválasszák öket. Az nem fog menni, hogy minket hátrányos helyzetbe hoznak, csak azért, mert nem tudunk kormányozni KÖVETELJÜK, HOGY A FIDESZ ÉPPEN OLYAN SZARÚL VEZESSE AZ ORSZÀGOT, MINT AHOGY AZT MI TETTÜK. IGEN, TESSÉK KORRUPTNAK LENNI LEGYEN A FIDESZ IS HAZAÁRULÓ, NEM ENGEDJÜK, HOGY A HAZAFISÀG ELÖNYEIT ÉLVEZZE VELÜNK SZEMBEN. KORMÀNYOZZÀK ÚGY AZ ORSZÁGOT, AHOGY AZT A NYUGAT PARANCSOLJA. NEM TÜRJÜK, HOGY A MAGYAROK ÈRDEKEIT SZOLGÀLVA EGÉRUTAT NYERJENEK A VÁLASZTÀS SORÀN AZT SEM TÜRJÜK, HOGY A HAZAÁRULÀS MINDEN EMBERPRÓBÀLÓ FELADATÁT, NEHÈZSÉGEIT NEKÜNK KELLJEN CIPELNI. EGYENLÖ ESÈLYEKET AKARUNK! KÜLÖNBEN BRÜSSZELHEZ FORDULUNK SEGÍTSÉGÈRT!
Palatin
2023. december 30. 21:00
A gyurcsányista ellenzék minden kritikáját tömondatokban vissza kell utasítani, anélkül, hogy foglalkoznánk velük. Ugyanis teljesen mindegy, hogy a kormány mit tesz, a libsik mindenképpen mocskolják a kormány minden tettét. Ha már semmi konkrétumot nem találnának, amibe bele lehet akakszkodni, mert a kormány minden problémát a maga idejében úgyis megold, akkor Gyurcsány jönne pl. a következö szózattal: "ORBÁN A SAJÁT ÉRDEKÉBEN TETTE, AMIT TETT. Ö CSAK AZÉRT VEZETI AZ ORSZÁGOT ILYEN KIVÁLÓAN, HOGY ÚJRAVÁLASSZÁK. NEKÜNK NINCS SZÜKSÉGÜNK ILYEN ALANTAS MÓDSZREKRE, MI NEM KÉNYEZTETJÜK A MAGYAROKAT, MERT AKKOR NEM LESZNEK VÁLSÁGÁLLÓK. PEDIG, HA MI JÖVÜNK, AKKOR ERRE SZÜKSÉGÜK LESZ. MI AZT AKARJUK, HOGY A MAGYAROK NE A TELJESÌTMÈNYÜNK MIATT VÁLASSZANAK MINKET, HANEM AZÈRT, MERT MI DEMOKRATIKUS KORMÁNYZÁSRA SZÜLETTÜNK. HOGY AZ MI, AZT MÁR LÁTTÁTOK, A TOVÀBBFEJLESZTETT VÁLTOZATÀT MEG MAJD MEGLÁTJÁTOK, HA BELEGEBEDTEK IS"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!