„Baloldali belügynek tartom” – Orbán Viktor Magyar Péterről (VIDEÓ)

2024. április 24. 13:47

Kulcskérdéseket válaszolt meg a miniszterelnök.

2024. április 24. 13:47
null

Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Ahogy arról beszámoltunk, Orbán Viktor is beszédet mondott a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon. A rendezvénynek a Hungexpo Vásárközpont ad otthont, itt a miniszterelnök kiemelte, milyen ígéreteket tesz a kormány a fiatal szakembereknek.

Ezt is ajánljuk a témában

A rendezvényen az ellenzéki újságírók is rávetették magukat a kormányfőre, akit Gulyás Gergelyről és Magyar Péterről is megkérdeztek. A telex videójában Orbán Viktor elárulta, baloldali belügynek tartja a Magyar Péter-jelenséget, Gulyás Gergelyt pedig sajnálja: „szegény Gergő nem tehet róla”, de attól, mert korábban baráti viszonyban volt a baloldal új üdvöskéjével, még nem rendült meg benne a bizalma.

 

Összesen 296 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:14
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­­d­ö­­­g­­­ö­s­­ ­­l­á­­­n­­y­o­­­k­ ­­­v­­­á­­­r­­n­a­k­­­ ­r­­­á­­d­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­­.­­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­𝗨­­𝗡
catalina11
2024. április 25. 09:09
cinkegolyó 2024. április 24. 16:19 Azért én jobban odafigyelnék Poloska áruló Petire. Szerintem ez már régen készül a szerepére, amikor a felesége EU képviselő lett, ő is kiköltözött Brüsszelbe és ott dolgozott. Karrierje felépítése céljából már akkor elkezdődhetett a beépülése a nyugati liberális szervezkedésekbe. Ennek folytatásaként készített felvételeket a feleségéről és baráti találkozókon is, hogy alantas áruló célból alkalmas pillanatban felhasználja azokat. Miután elvesztette jól fizető állását, elment sajnáltatni magát és puhatolózni Schifferhez is már februárban." Poloska Peti egy alvóügynök. Fedőneve: "Magyar"
egy genetikusanalattvaló
2024. április 24. 23:34
Ez Skywalker_MP csak a saját felnyalásáról és szerecsenmosdatásáról tud posztolni. Dehát mi mást várhatnánk egy narcisztikus nejlon-messiástól?
ThunderDan
2024. április 24. 22:36
Szkájvóker, te barom! Ha nem egy aljas és buta pártpropagandista lennél, akkor beírtad volna az Iránytű ("jobbikos" közvéleménykutató, csak hogy hova tegyük) közlésének az EGÉSZÉT. Nevezetesen elhallgattad azt az aprócska tényt, hogy ugyanabban a kutatásban, ahol Poloska pártját 26 százalékra hozzák, 50 (!) százalékon áll a Fidesz, és a DK-n kívül (10 százalék) az összes ellenzéki párt menne a levesbe. Ez valami zseniális. Pontosan azt mutatja ez a felmérés, amiről itt hetek óta ugatunk: számára soha nem látott kedvező helyzetben ZÚZATIK SZÉT AZ ELLENZÉK, a Fidesz pedig váratlanul baromi erős. Lefordítom még egyszerűbbre: Poloska baloldali belügy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!