Elborzadt Bayer Zsolt: Micsoda világ, micsoda társadalom az, amelyik így néz ki, s ahol ilyen zombik tengetik nyomorult életüket?

2024. április 25. 13:18

A publicista több felvételt is megnézett az Amerikai Egyesült Államok nagyvárosairól.

2024. április 25. 13:18

Hétfőn a Mandiner beszámolt róla, hogy Magyar Péter – aki a héten Baranya vármegyében folytatja országjárását – nemrég a közösségi oldalán egy már-már posztapokaliptikus tájakat sorjáztató fotóalbumot osztott meg, melyhez kísérőszövegként azt írta:

Valahol, Európában. Az elfeledett Magyarország, a magára hagyott vidék”.

Később azonban kiderült, hogy a kibelezett, romos épületek valójában nem egészen „magukra hagyottak”, ugyanis tulajdonosuk airsoft pályát üzemeltet a területen.

„Persze, röhöghetünk is ezen a becstelen, aljas seggfejen, hogy mennyire ostoba, milyen hülye, röhögjünk is. De, ami ennél sokkal fontosabb, sokkal lényegesebb:

nincs a világon hely, sehol, ahol amúgy ne lehetne elborzasztó felvételeket készíteni a körülményekről, az ott élők iszonyáról”

írta Bayer Zsolt az eset kapcsán.

A publicista ennek apropóján megtekintett öt különböző felvételt az Amerikai Egyesült Államok nagyvárosairól. „Uramisten, hát micsoda világ, micsoda társadalom az, amelyik így néz ki s ahol ilyen zombik tengetik nyomorult életüket? Kosz, mocsok, lepusztultság, emberek, akik már nem emberek” – írta Bayer Zsolt.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 179 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:13
🍓 ️ ­­A­­ ­d­­­ö­­­g­­ö­­s­ ­­l­­á­­n­­y­o­­k­­­ ­­v­­á­­r­­­n­­a­k­­ ­­r­­á­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­­.­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­𝗨­𝗡
darling
2024. április 26. 21:41
Többször ajánlottam olvasásra J. D. VANCE: Vidéki ballada az AMERIKAI ÁLOMRÓL c. önéleti íhletésű, megdöbbentő erejű könyvét!
Illieral
2024. április 26. 20:53
MOndjuk Bp-n köbányán is vannak ilyenek, meg vidéki falvakban megy a herbál. Annyi a különbség, hogy nálunk szerencsére kevesebb ilyen van, de a szar drog ide is betette a lábát.
sentimental
2024. április 26. 20:18
Oda adod el a csóró magyar vérét?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!