Tragédia történt a Balatonnál, a világ legnagyobb pontyfogó versenyén

2024. április 27. 20:05

Másfél óráig küzdöttek a mentők az egyik horgász életéért, de se sajnos nem tudták megmenteni.

2024. április 27. 20:05

Nyitókép: Pixabay

 

Az egyik versenyző rosszul lett és elhunyt a világ legnagyobb pontyfogó versenyén – közölték a Nemzetközi Balatoni Pontyfogó Kupa (IBCC) szervezői a Facebookon.

„Egészségügyi okok miatt elhunyt az egyik versenyzőnk. Az Országos Mentőszolgálat helikopteres egysége mindent elkövetett, hogy megmentsék az életét. Az IBCC őszinte részvétét fejezi ki az elhunyt családjának” – írták.

A Fishing&Hunting televíziós csatorna műsorában elhangzott, hogy a 40 éves horgász életéért másfél órán küzdöttek a mentők, de nem sikerült megmenteni.

Arról a Mandiner is beszámolt, hogy a verseny legnagyobb hala és egyben az új balatoni pontyrekord egy 35,625 kilogrammos tőponty lett, amelyet a siófoki Aranyparton fogtak ki. 

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindenhova
2024. május 10. 23:19
Meghalt egy ember, de a mandiner utoljára még odaszúrja azt a cikkét ahol a pontyrekordról ír, mert azt feltétlenül meg kell ismételni, egyszerűen kihagyhatatlan. De ha ez nem lenne elég, alattam a szellemi fogyatékos kokrowatz-0 már viccet is mesél. Hú bazdmeg. Most gondolkodom, h. biztosan ebben az országban akarok élni?
kokrowatz-0
2024. április 28. 16:55
egy ember fuldoklik a balatonban, kétségbeesetten kiabál a part felé: -horgászok! horgászok! mire azok: -mi is, de mi nem kiabálunk!
törölt felhasználó
2024. április 28. 11:28 Szerkesztve
"Egészségügyi okok miatt"... Igen, a Nyugaton az "oltások" miatti haláleseteket, szűkebben a hirtelen szívmegállásokat (SADS) nevezik így: "egészségügyi esemény"... .
pesszimista
2024. április 27. 22:08
Nyugodjon békében! Én sem horgászom soha, mégsem haragszom rájuk. Igaz én megtermelem azt a nagy halat , amit ők kifognak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!