Hont András sem ment el szó nélkül Magyar Péter gyenge magyarázkodása mellett

2024. május 07. 16:56

„Nem tudtuk összegyűjteni, de rizsáznunk kell valamit” – írta a publicista.

2024. május 07. 16:56

Nyitókép: Facebook

Ahogy azt a Mandiner kedden megírta: nem jött össze a megyei listaállítás Magyar Péternek. „Nem tudtuk összegyűjteni, de rizsáznunk kell valamit” – reagált Hont András Magyar Péter Facebookon közzétett magyarázkodására.

„Az utolsó napon nagyon sok olyan jelzést kaptunk, hogy a kiválasztott jelöltek között szinte minden megyében vannak álcivil kormánypárti és ellenzéki pártokhoz köthető trójai falovak, olyanok, akiket szándékosan azért küldtek, hogy ártsanak a TISZA Párt hitelességének, ezzel ellehetetlenítve, hogy minél gyorsabban le tudjuk győzni a NER-t és az azt kiszolgáló ellenzéki pártokat.

Sajnos a rendelkezésünkre álló rendkívül rövid idő nem volt elegendő ahhoz, hogy minden jelölt múltját és motivációját tökéletesen fel tudjuk deríteni”

– írta Facebook-oldalán Magyar Péter.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­­I­g­­­a­z­­i n­i­­m­f­­­o­m­­­á­­­n­­i­á­­k­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­­𝐍
Valodi
2024. május 09. 00:37
galancza-2 20:45 "ángyi patkány! szánalomharcos kádárista, komcsi patkány vagy" - höhöhö ... 2010: "Olyan sokrétű mezőgazdaság, környezet- és tájgazdálkodás megteremtése a cél, amely úgy állít elő értékes, a természetet a lehető legkevésbé terhelő, egészséges és biztonságos élelmiszereket, valamint helyi energiákat és különféle nyersanyagokat, hogy közben megőrzi talajainkat, ivóvízkészleteinket, az élővilágot, természeti értékeinket. Fenn kell tartani kultúrtájainkat, a települések közösségeit, egyediségükben megnyilvánuló termelési hagyományainkat. Csak egy összetettebb, sok kis- és közepes méretű birtokra épülő, változatos termékszerkezetű mezőgazdaság tud nagyszámú, megélhetést biztosító munkahelyet teremteni, és ezáltal kellő távlatot nyújtani a gazdatársadalom, és utánpótlást a fiatal gazdák számára." (Nemzeti Együttműködés Rendszere, 26. oldal) Ki is írta ezt alá és szögezte ki minden közintézményre? Naná, hogy egy hazug patkány!
galancza-2
2024. május 08. 20:45
ángyi patkány! szánalomharcos kádárista, komcsi patkány vagy.....hö-hö-hö...................
Robi54
2024. május 08. 17:24
Magyar Péter,mi van a te múltaddal???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!