Magyar összemossa a DK-t a Fidesszel

2024. május 02. 11:05

A DK-t „kék Fidesznek” nevezi.

2024. május 02. 11:05
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

„Magyar egymás mellé teszi a tüzet és a vizet, és egynek mondja őket. Együtt akarja őket elpusztítani, és a végén marad ő egyedül, aki se nem jobb, se nem bal, vagy jobb is, meg bal is, rajta kívül nem kell már ide senki, mert elvégre úgyis mindenki csak magyar. Szép lassan körvonalazódik az új fasiszta diktatúra, amelyhez képest a NER liberális demokrácia.

Mindennek a külön érdekessége, hogy Gyurcsánynak és a DK-nak soha nem volt köze a Fideszhez, míg Magyar 14 éven át volt kiszolgálója, haszonélvezője és élösködője Orbán rendszerének, amelynek ideológiájával a mai napig nem szakított. Orbánt nem megtagadja és elítéli, hanem a helyére akar állni.

A Tisza párt és a Fidesz azonos alapokon áll és összetartozik. Amit Magyar csinál, az csak a Fidesznek kedvez, a Fidesz érdeke. Egymásnak fordítja az ellenzéket, megsemmisíti vele a baloldalt, amivel Orbán legvakmerőbb álmait valósítja meg.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2024. május 03. 19:37
Ebben nincs igaza Magyarnak. ORBÁN és CSAPATA Brüsszelben a háborúkirobbantó Putyin háborúpárti pátriárkája érdekeit képviseli. Ezt bizonyitja ORBÁNéknak a pátriárkát támogató vétója.
survivor
2024. május 02. 13:10
Szép lassan körvonalazódik az új fasiszta diktatúra, amelyhez képest a NER liberális demokrácia. Bartus ilyet szólt? :-)))
robertdenyiro
2024. május 02. 13:05
A vonyító patkány Bartus újabb fasiszta és náci veszélyeket delirál. Lapozzunk.
Mich99
2024. május 02. 12:46
Patkány Peti átveszi a Jobbik retorikáját. És ez nem tetszik a DK szócsövének, Bolond Bartusnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!