Magyar Péter bejelentette, elindulnak a fővárosi választáson

2024. május 01. 21:07

Sümegen tartott beszédet Magyar.

2024. május 01. 21:07

Nyitókép: Attila KISBENEDEK/AFP

Magyar arról nem beszélt, hogy a Tisza párt fővárosi listaállításához sükséges három kerületi polgármesterjelöltje ki lesz. A választási aláírásgyűjtés jövő hét elején véget ér – olvasható a 24.hu-n

Nincs ahhoz elég időnk, hogy főpolgármestert indítsunk, és hogy meglegyen a fővárosi közgyűlésben a többségünk. Pedig lehet, hogy jó eséllyel indulhatnánk”– mondta Magyar Péter Sümegen, majd hozzátette, „vagy olyan döntéseket terjesztenek a közgyűlés elé, amely a főváros érdekét szolgálják, vagy kijönnek a napra, Gyurcsány és Orbán kezet fog, és mennek előre a lenini úton”.

 

 

 

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich99
2024. május 02. 12:39
Sümegen indul Budapestért...!
Szerintem
2024. május 02. 05:18
"Zsoldos 2024. május 01. 22:02 • Szerkesztve Délelőtt még azt hadoválta a hazug takony, hogy indítanak főpolgi jelöltet és meglesz a többségük a közgyűlésben. Össze-vissza pofázik, mint ahogy megszoktuk tőle és agresszívan provokál és provokál minden beszédében. Istenem ezt az állatot, de szívesen arcon rúgnám!!" Tipikusan az amcsi "demokrata" ballibsi módszer. Hadoválj össze tücsköt bogarat, meg az ellenkezőjét is. Így mindenki kihallhatja a neki tetszőt és az ragad meg az agyakban. Minél zűrzavarosabb, disszonánsabb, annál inkább gátolja az agyakat az eligazodásban.
2024. május 02. 01:05 Szerkesztve
Ez D-dúr és e-moll 23:09 A társadalmi eszmélési folyamatok lassúak, ezt a Gyurcsány-banda "elmúttnyócéves" regnálása is bizonyította - de akkor átütő erejűek. A fidesz az "elmútttizenháromévben" sikeresen még tovább lassította őket. Orbánt nem a saját és habonyárpi stb. kommunikációs zsenialitása, hanem az átlag magyar embereknek a korábbi kormányzati gyakorlatot elvető erkölcse, ösztönös igazságérzete emelte a hatalomba. Reménykedve vártunk tőle valamit, ami gyökeresen más, mint az addigi volt és teljesen mindegy, hogy fáj-e avagy nem, de hiteles és tisztességes legyen. Aztán a kétharmadban kivicsorította a foga valódi fehérét. A napvilágra került gazemberségeivel ezt a morális talapzatot köpte le cinikus vigyorral. Ezt már nem fogjuk neki megbocsátani, ez sokkal fájóbb, mint bármilyen adó - hitelét vesztette... Nem tudom, meddig húzza még, de az én négyszeri szavazatomat a 2011-es földmutyival véglegesen elveszítette. Soha többé Fidesz!
Valodi
2024. május 02. 00:53
Zsoldos 23:57 "jó pénzért felhasználják feszültségkeltésre" - höhöhö ... meglehet! De a rothadt NER pocsolyát alaposan felkavarta - fogalmam sincs, milyen kvalitású ez a pali, ahogyan anno Orbánról sem tudtam ... 16 évig fidesz szavazó voltam, most a TISZA Párt jön! Csak változzon már valami, mert ami most van, az Nemzetthy Katasztrófa! ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!