Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Orbán a baloldali belharcokról: Minden pofon jó helyre megy

2024. május 17. 17:38

A kormányfő szerint a nóta vége mindig ugyanaz, összeállnak a jobboldal ellen, egy brancs az.

2024. május 17. 17:38
null

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

 

„Óriási lendülettel járja az országot a miniszterelnök, van hogy naponta több településen is tart kampánygyűléseket, szigorúan zárt körben. Most azonban a Telexnek sikerült bejutnia egy ilyen fórumra Kecskeméten” – fogalmazott a Telex az Orbán Viktor fórumáról készített videójának leírásában a Youtube-on.

A „szupertitkos” gyűlésen készült Telex-videó, amelyen a miniszterelnök beszédének egy részlete tekinthető meg, felér egy „leleplezéssel”. Kiderül belőle, hogy Orbán Viktor a hagyományos családmodellben hisz, továbbá nem igazán aggódik a baloldali belharcok miatt, mert egyrészt ott „minden pofon jó helyre megy”, másrészt akármit követnek el a baloldali pártok egymással szemben, akkor is egy brancs maradnak és a végén úgyis összefognak.

 

Íme az említett részlet Orbán Viktor beszédéből:

„Ma a politikában igazán izgalmas dolgok nem a jobboldalon történnek, de hát 

a jobboldal életében az a szépség, hogy nem túlságosan izgalmas. Mi a mindennapok szépségében bízunk. Reggel fölkelünk, általában amellett, aki mellett lefeküdtünk. Egyik nő, másik férfi, nálunk ennek van egy hagyománya. 

Fölkelünk, reggel elmegyünk dolgozni, elvégezzük a munkánkat, este hazamegyünk, gyönyörködünk a gyerekeinkben, meg az unokáinkban, és haladunk előre. Épül a családunk, épül a városunk, a falunk és épül az ország. Ez a jobboldal élete. Nem túl izgalmas, de megvan a maga szépsége. És aki ennél nagyobb izgalmakat keres, az jobb, ha nem velünk barátkozik. A baloldalon bezzeg van izgalom, mint látják, ott van lökdösődés, de ha igaz, amit mondtam, hogy nekünk nem kell törődnünk azzal, amit ők csinálnak, csak magunkkal kell foglalkoznunk, akkor nem kell még egy mondat erejéig sem minősíteni azt, ami a baloldalon történik. Látják, én nem is teszem, csak 

egyetlen gondolatom van ezzel kapcsolatban: ott minden pofon jó helyre megy. Hagyni kell őket, hogy lökdösődjenek, azt is pontosan tudjuk, hogy mi lesz a nóta vége, most még lökdösődés, pofozkodás, de a nóta vége mindig ugyanaz, összeállnak ellenünk, azt’ le kell majd őket győznünk 26-ban. Úgyhogy egy brancs az, mindannyian tudjuk.”

 

 

 

Összesen 210 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:29
🍓 ️ ­­É­r­­t­é­­k­e­­­l­d­­­ ­­­a­­­ ­­s­z­­­e­x­­i­­ ­­­p­­u­­n­­­c­­i­­m­­a­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­­𝟖­­­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
catalina11
2024. május 18. 08:08
Zsolakomarom 2024. május 17. 18:57 Hat, Orban helyeben en is ezt mondanam De sajnos, ha annyit tud gagogni, hogy bekeparti, akkor megbuk" 4x2/3 Zsolakomárom elvtárs...4x2/3!!!!
catalina11
2024. május 18. 08:06
concrete 2024. május 17. 19:12 Jól emlékszem a Testnevelési Főiskola előtti nagygyűlésre. 2002. tavasz, Alkotás út, végtelen tömeg mindkét irányba. “Mindenki hozzon magával még egy szavazót!” Hol van már az a tömeg, hol az a lendület? " itt concrete! 4 x 2/3
catalina11
2024. május 18. 08:04
Abelzoli 2024. május 17. 20:03 Azért a Vityát jól megrágta az idő… ezen a képen is látszik " hát nem kenegeti soroskrémmel magát...mint a libernyákok..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!