Orbán Viktor: Isten hozta elnök úr!

2024. május 08. 22:11

A kormányfő fogadta a hazánkba látogató Hszi Csin-ping kínai elnököt.

2024. május 08. 22:11

Orbán Viktor miniszterelnök és felesége, Lévai Anikó szerda este a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren fogadta Hszi Csin-pinget, a Kínai Népköztársaság elnökét és házastársát – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A repülőgépnél magyar népviseletbe öltözött gyerekek köszöntötték az elnöki házaspárt, ősi szokás szerint kenyérrel és sóval kínálták őket, majd a Magyar-Kínai Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Gimnázium diákjai üdvözölték a vendégeket. Egy rövid kulturális műsorra is sor került a Csillagszemű Táncegyüttes előadásában.

A kínai államfő péntekig tartózkodik Magyarországon állami látogatáson, a diplomáciai kapcsolataink felvételének 75. évfordulóján – emlékeztetett a sajtófőnök.

A miniszterelnök közösségi oldalán azt írta: „20 éve nem járt kínai elnök Magyarországon. Isten hozta, Hszi elnök úr!”

(MTI/Mandiner)

Cikkünk frissül.

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­I­g­a­z­­i n­i­­m­f­­o­m­­á­n­­­i­­­á­­k­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­.­­𝐗­𝟏­𝟖­­.­­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Lajoss
2024. május 09. 17:31
A csüngőhasú tövig benyal a kommunista diktátornak! Gratulálok! 🤮🤮🤮🤮
2024. május 09. 09:12 Szerkesztve
A fosszagú libcsi jenkibérenc kommentelők sósavat okádnak itt. Jó nagy guruló dollárkeretet szabott ki erre a látogatásra a kancsal pedofil présmanci a CIA Kínából kölcsönbe fölvett kereteiből. Irritáló döglegyek vagytok, a novicsoktól, a dupla pedofilen keresztül a kunfiáig. Meg fogtok dögleni, remélem, hogy a saját okádékotokban.
Beszélgető
2024. május 09. 08:33
Tegnap láttam a kísérő konvoj pár autóját az M5-ösön kifelé menni. Rendszám nélküli páncélozott bentley-k, vagy 50 rendőrautóval, motorossal kísérve. Pedig még senkit sem vittek, csak mentek értük. Jól vigyázunk a kínai elnökre. Még a szelet is megállítjuk, nehogy megfújja :o)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!