Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

FIFA-elnök lenne a dél-afrikai Tokyo Sexwale

2015. augusztus 02. 14:19

Fontolgatja, hogy indul a korrupciós botrányok közepette lemondó Sepp Blatter FIFA-elnök székéért Tokyo Sexwale dél-afrikai üzletember.

2015. augusztus 02. 14:19

Elindulhat a FIFA-elnöki pozícióért Tokyo Sexwale dél-afrikai üzletember. A korábbi politikai fogoly egyelőre csak számba veszi a lehetőségeit, de komolyan gondolkozik az induláson. Sexwale korábban miniszter volt Dél-Afrikában az apartheid bukása után, Mandelával különösen jó viszonyt ápolt.

A FIFA-elnöki pozíció azután üresedett meg, hogy az egyre komolyabb korrupciós botrányok közepette újraválasztott Sepp Blatter lemondott. Eddig legesélyesebbnek az UEFA vezetője, Michel Platini látszott, de Sexwale színre lépésével borulhatnak az erőviszonyok – a dél-afrikai üzletember szeretné megszerezni az afrikai szövetségek támogatását. A Blatterrel szemben májusban elbukó Ali bin Al-Husszein herceg is újraindulhat a pozícióért.

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2015. augusztus 02. 16:15
Tokyo Sexwale dél-afrikai üzletembert is vonzzák a FIFA mutyi-pénzei...
3M..
2015. augusztus 02. 15:46
Ha a feka alól kivágod a fát, szédülni fog mint a paraszt a betonon. Szebb Jövőt!
3M..
2015. augusztus 02. 15:27
Ez a feka is beülne a készbe. Még a focit sem ők találták fel. Ezek a fehérek szabadalmaiból élnek, ők, ha mi nem lennénk még most is a fán ülnének. Szebb Jövőt!
global
2015. augusztus 02. 15:26
Előbb rendezzék el a helyzetet Dél Afrikában. Világméretekben hatalmas a gyilkosságok száma Cape Townban és Johannesburgban. Abban segédkezzen az "üzletember".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!