Horvát politikai elemző: a horvát államfő „kárt okozott” azzal, hogy bohócnak nevezte Orbánt

2021. december 13. 08:29

Zarko Puhovski szerint a bohócozó Milanovic elérte, hogy már nem veszik komolyan.

2021. december 13. 08:29
null

Az Index.hr Zarko Puhovski horvát politikai elemzőt idézte, aki a horvát államfőt kritizálva elmondta, Zoran Milanovic szerinte „kárt okozott” azzal, hogy Orbán Viktort bohócnak nevezte. Az elemző hozzátette, hogy maga nem hasonlítaná Orbánt Hitlerhez, de fontosnak tartja, hogy emlékeztessen arra, a náci diktátort nevezték egykoron bohócnak.

Puhovski szerint „Orbán komoly politikai jelenség, az EU egyik szárnyát vezeti”. Puhovski szerint Milanovic elérte, hogy már nem veszik komolyan, meglátása szerint

de nincsenek meg az ehhez szükséges eszközei”.

Fotó: MTI/EPA/Antonio Bat

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szittya66
2021. december 13. 13:52
Ebből is látszik, hogy a komcsi a világ minden táján ugyanolyan, mindegy, hogy Kubában, Vietnamban, vagy Európában él! Világ proletárjai egyesüljetek!
Isten jobb keze
2021. december 13. 12:54
Ha valaki kimondja az igazságot, az miért kár?? Orbánt sem veszi már senki komolyan az EU-ban!
Ildikó99
2021. december 13. 11:45
Aki igazi magyar az nem fut ki Horvátországba ezekután nyaralni
amca
2021. december 13. 11:32
Titó ets megkeverte a horvátokat. Megszerettette velük a kommunizmust. Milanovic szerb Komcsi Csetnik Ragyás pofájú háborús lógós Mégis leváltották a szép,okos ,jobboldli Köztársasági elnöküket erre a pojácára Kolinda Grabar Kitarovic
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!