Lezuhant két Blackhawk típusú helikopter Utahban (videó)

2022. február 22. 20:32

Az ok egyelőre nem ismert, de azt már tudni, hogy a két helikopter egy kiképzési gyakorlaton vett részt.

2022. február 22. 20:32
null

A CNN beszámolójára hivatkozva a Liner.hu azt írja: a Nemzeti Gárda két UH-60 Blackhawk névre keresztelt helikopteréről van szó, amelyek kedd reggel zuhantak le egy kiképzési feladat ideje alatt. A Utahban történt balesetről a Nemzeti Gárda a Twitter oldalán számolt be.

Az üzenetben megerősítették, hogy a személyzet egyetlen tagja sem sérült meg, de a helikopterek szenvedtek némi kárt.

A baleset pontos okát jelenleg is vizsgálják, de nem elképzelhetetlen, hogy emberi hiba okozta a furcsa balesetet – olvasható a portálon.

 

Nyitókép: Twitter

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Esvány
2022. február 23. 07:07
Ha a személyzetnek nem esett baja, akkor nem "lezuhantak", csak egy kicsit durván sikerült leszállni. Kiképzésen megeshet az ilyen...
Paradicsompaprika
2022. február 23. 07:02
Szerintem összeakadtak a rotorok kiképzés/kötelékrepülés közben.
Prominet
2022. február 23. 05:56
Blackhawk down...
sersem
2022. február 22. 21:39
A pilotakepzes alapjai. 1000 ora LMBTQ kepzes, 1000 ora Kritikai feherbunosseg oktatas, aztan kifele menet 20 perces szobeli utmutatas a repulesi tudnivalokrol. Tavaly ket utkozes is bekovetkezett a Csendes Oceani flotta hajoi kozott, a vizsgalatok soran a tengereszek arrol szamoltak be, hogy az erzekenyites kovetkezteben mar egyszeruen nem marad hely a harcaszati es fegyverzet kezelesi tovabbkepzesekre. Kapasbol felsoroljak mar a 72 gendert, csak mar a fegyvereiket meg hajoikat, helikoptereiket sem birjak kezelni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!