Hidvéghi Balázs: Ismét napirenden van egy Magyarországot elítélő jelentés

2022. május 11. 14:05

„Ideje lenne tiszteletet adni a magyaroknak és egy új fejezetet nyitni” – fogalmazott az EP-képviselő.

2022. május 11. 14:05
null

„A magyar emberek április 3-án világosan megüzenték Brüsszelnek, hogy mit gondolnak a szakmányban gyártott arrogáns jelentésekről” – írta Hidvéghi Balázs közösségi oldalán. A képviselő kifejtette, hogy ezen a héten ismét lesz egy LIBE bizottsági ülés, majd megjegyezte:

Ismét napirenden van egy Magyarországot elítélő jelentés

Lassan már minden héten így megy ez” – tette hozzá a képviselő. A legutóbbit egy Delbos-Corfield képviselőnő jegyzi, aki a nemrég Magyarországon járt LIBE-küldöttség vezetője is volt.

„Hiába állít Brüsszel mindig újabb Soros-zsoldosokat csatasorba, hogy az összetákoljon egy újabb hazug jelentést Magyarországról. A magyar emberek és a magyar kormány mindig, mindenhol ki fognak állni a gyermekeink védelméért, a migráció megállításáért és a szuverenitásunk fenntartásáért!” – fogalmazott Hidvéghi.

 

 Fotó: MTI/Kovács Attila

Összesen 202 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Saksafar
2022. május 11. 19:47
Ez már komédia, csak ők még nem látják ott a libe-szar gittegyletben.
retyezáti remete
2022. május 11. 18:39
Minden tiszteletem a kormányé, hogy bírja ezt a nyomást. Más országok már térdre rogytak, vagy kiléptek volna.
BlancoAgilon38
2022. május 11. 18:11
Sose volt jó a sajtónk. A középkorban sem.
pollip
2022. május 11. 17:12
A kormány türelme és kulturáltsága kirívóan kitűnő! Én már idegállapotba kerültem volna( ugye így modern) a brüsszelitáktól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!