Az ukránok kilőhették az oroszok egyik legmodernebb hírszerzőhajóját

2024. március 27. 19:31

A mostani műholdfelvételek alapján legalább egy robotrepülőgép eltalálta az Ivan Hursz katonai hírszerzőhajó tatját.

2024. március 27. 19:31

Nyitókép: X

Műholdfelvételek alapján úgy tűnik, hogy legalább egy robotrepülőgép eltalálta az Ivan Hursz katonai hírszerzőhajó tatját – olvasható a Portfolión. A vasárnapi, szevasztopoli kikötőre mért légicsapás után az ukránok azt állították, hogy a „Jamal” és „Azov” Ropucsa-osztályú hajókat sikerült eltalálni, ezt azóta sem sikerült hitelt érdemlően alátámasztani. Nem sokkal később feltüntették a veszteséglistán a Konsztantin Olsanszkij Ropucsa-osztályú hajót és az Ivan Hursz katonai hírszerzőhajót is.

A mostani műholdfelvételek alapján legalább egy robotrepülőgép eltalálta az Ivan Hursz katonai hírszerzőhajó tatját.

A 2018-ban szolgálatba állított jármű különféle rádióhullámú megfigyelőrendszerekkel és elektronikus hadviselést támogató eszközökkel van felszerelve, valamint modern kommunikációs berendezéssel. 

 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tuners
2024. március 28. 08:04
Nekem úgy tűnik ott van. 😄
urban63
2024. március 28. 05:55
Azaz a szabadságon vagy leszerelt angol tengerészek "kilőhették..."
kafabatka
2024. március 27. 22:33 Szerkesztve
Mire fel ez a félrebeszélés? Már jó ideje így lenne helyes az ilyen hírek tálalása,hogy "A NATO személyzete kilőhette az oroszok egyik legmodernebb hírszerzőhajóját". Az ukránok már gépágyúval lövik az iszkandert.
B_kanya
2024. március 27. 21:38
"The Polish Armed Forces are mourning the loss of Brigadier General Adam Marczak, the Chief of Staff of the EU Althea Operation Command in Mons, who passed away on Tuesday, March 26, 2024. " Aznap a ruszkik megrakétáztak egy parancsnoki bunkert, Csaszov Jarnál, szerintük NATO személyzet is volt ott. De Marczak dandártábornok természetes okok miatt halt meg váratlanul. Egy 500 kilós robbanófej egy Iszkanderen TERMÉSZESETESEN nem túlélhető.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!