Kemény választ küldtek az oroszok az amerikai ukrán segélycsomagra (VIDEÓ)

2024. április 19. 15:30

Hatvanmilliárd dollárt adna Washington Ukrajnának, előre figyelmeztették az oroszok az amerikaiakat, hogy mi várható ha megteszik.

2024. április 19. 15:30
null

Nyitókép: Képernyőkép

Oroszország válaszolt az amerikai ukrán segélycsomagra – számolt be az esetről a Magyar Nemzet. Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter látogatást tett az egyik hadiipari vállalatnál, és hogy mindenki könnyebben megértse a látogatás üzenetét, egy videót is közreadott a minisztérium. Pont akkor, amikor Washington szavazni fog a 60 milliárd dolláros támogatásról.

Ezt is ajánljuk a témában

Sojgu ellenőrizte az állami védelmi teljesítését egy harckocsikat gyártó hadiipari vállalatnál az omszki területen – áll a minisztérium közleményében. 

A vállalat vezetője jelentette Szergej Sojgunak, hogy javították a páncélozott járművek védelmét. Az orosz védelmi minisztert arról is tájékoztatták, hogy az üzemben jelenleg az új T–80BVM harckocsik gyártása folyik, 

a páncélozott járműveket már a szerelőszalagon felszerelik a Nakidka álcázórendszerrel. 

A legyártott páncélozott járművek következő tételét harctéri szállításra készítik elő.

Ezt is ajánljuk a témában

Arról is tájékoztatták Sojgut, hogy a vállalat tavaly 2,5-szeresére növelte a TOS–1A Szolncepek nehéz rakétavetők gyártását. A gyártási volumen bővítése miatt áttértek a kétműszakos munkarendre, és növelni kellett a létszámot is. A szakképzett munkaerő biztosítása érdekében a gyár maga is részt vesz a képzésben. 2023 óta az üzem személyzete több mint 1200 fővel nőtt.

Az üzemlátogatást követően Szergej Sojgu védelmi miniszter megbeszélést tartott a védelmi minisztérium és az orosz ipari és kereskedelmi minisztérium vezetőségének, az illetékes katonai hatóságok képviselőinek és a vállalat vezetőségének részvételével. Az orosz katonai tárca vezetője megállapította, hogy a vállalat teljes mértékben teljesíti az államvédelmi parancs szerinti feladatát, és sikeresen végrehajtja a legutóbbi ellenőrzés során adott utasításokat is.

 

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:42
🍓 ️ ­­A­ ­­d­ö­­g­­­ö­s­ ­­l­­­á­­n­y­o­k­ ­v­á­r­­n­­a­­k­­ ­­­r­­á­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­.­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
Majdmegmondom
2024. április 19. 18:28
Szerintem meg csak annyit kellett volna mondani, hogy felhajtják az amerikai benzin árakat és nem adnak több uránt. Az amerikaiak azonnal át állnának az oroszokhoz...
I feel the earth move under my feet
2024. április 19. 17:59
"Tommaso 2024. április 19. 17:01 Az orosz gazdaság ereje nem nagyobb, mint Olaszországé" Ezt a butaságot ne nagyon hangoztasd.. Az orosz gazdaság a világon kb. az ötödik a rangsorban.. azzal a brutális előnnyel, hogy független is, energiahordozó és nyersanyagok terén. "Putyin nyomorba taszitja népét. " Alkalomadtán nézz körül egy orosz városban.. de legfőképpen fejezd be a hazudozást!
Tommaso
2024. április 19. 17:58
A más népek életébe, belügyeibe folyton belepofázó Oroszországnak semmi köze ahhoz, ha egy ország segélyt ad egy másiknak. Evvel arra a TÖRTÉNELMI TÉNYRE is utaltam, hogy az 500 éve a szomszédai rovására terjeszkedő, gyarmatositó Orosz Birodalom / SZU több, mint HARMINC ORSZÁGOT támadott meg és több, mint harminc népet igázott le. De minderről ORBÁN BUTA trolljai ( facatus-2 , letsgobrandon és tsaik ) mit sem tudnak. Vagy csak úgy tesznek, mert ruszkikiszolgálók, akárcsak a Felcsúti Getzy Orbán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!