Szembeszállni a sátánnal

2024. április 20. 06:45

Ideje végképp eldöntenünk, hogy tényleg akarunk-e mai nyugati és európai ország lenni.

2024. április 20. 06:45
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

Fotó: Shutterstock

„A szuverenitás mérgezett kifejezés Európában, mondta Szent-Iványi István – és igaza van. Miért éppen a szuverenitás ne lenne mérgezett kifejezés Európában? Mérgezett vagy inkább toxikus, adjunk már ennek is valami »tudományos« mellékízt, másképp hogyan is alapíthatnánk erre egy új egyetemi szakot…

Gender szak. Toxikus szak. Hiszen toxikus itt már minden.

Toxikus a maszkulinitás, vagyis a férfiasság, toxikus a nőiesség, a hazaszeretet, a nemzet, a határ és a határvédelem, toxikus a heteroszexualitás, a hagyomány, a nép és a népművészet – azt úgy kell hívni woke nyelven, hogy »völkisch«, és illik hozzá borzongani –, toxikus a régi mese és minden klasszikus, toxikus a magzatvédelem – nemi identitásból már van százötvenféle, toxikusból is kell lennie ugyanennyinek.

Toxikus itt minden, ami normális.

És van már neve ennek is. Olyan tudományos neve, hogy a teljesen hülyék, az alkalmatlanok, az idióták, a feleslegesek, a képességtelenek katedrára állhassanak, s onnan nézhessenek büszkén körbe, hogy aztán komplett hülyét csináljanak az ifjúságból. Neve is van ennek az egésznek – a The Economist adott neki nevet, és akkor illik, sőt muszáj komolyan venni:

»The right goes Gaga: Global Anti-Globalist Alliance.«

Tehát Trump, Orbán és társai a Gaga. Velük szemben Biden, Macron és társai a Global Globalist Alliance, azaz a Gogo. Gogo versus Gaga – ők az új világpolitika versenyzői.

Egy szabály van: bármelyik nyerjen is, a bíró nem veszíthet. Gogo: Globális globalista szövetség. Gaga: Globális antiglobalista szövetség. Izgalmas, ugye? Régen ezt másképpen nevezték. De az toxikus…

»Szabadság! itten hordozák / Véres zászlóidat, / S elhulltanak legjobbjaink / A hosszu harc alatt.«
Pfúj, mennyire toxikus ez, micsoda mérgezett szuverenitás, rothadó Gaga.

Szabadság! Itten hordozák / Szivárványidat, / S nőnek öltöztek legjobbjaink / A hosszú harc alatt… Na, így jó. Így woke. Így rendben van. Így Gogo.

Európa a XXI. században hasonlóan megalázott, magatehetetlen és alávetett, mint Kína volt a XIX. században – ahogy ők nevezik: »a megaláztatás évszázadában«. Azzal a nem kis különbséggel, hogy Kína etnikai-kulturális homogenitását nem tudták megtörni, míg Európáét megtörik. Kinek jó ez? Annak, aki ezen sokat keres.

Hogyan kell megtörni az etnikai-kulturális homogenitást? Mindenekelőtt az identitások elvételével. Három alapvető identitása van az embernek, amely kijelöli útját egy egész életre. Vagyis: a vallási, a nemzeti és a nemi identitás.

Európa (pontosabban: a Nyugat) vallási identitását már a felvilágosodás idején elkezdték elvenni, mára a feladat kipipálva, nincsen többé vallási (keresztény-keresztyén) identitása a nyugati embernek. A nemzeti identitás elvétele a végéhez közeledik, globalizáció, »sokszínűség«, a világ összenyitása szinte befejezett folyamat, a Gogónak már csak ezt néhány akadékoskodó Gagát kell legyőznie, betiltania, börtönbe zárnia, és kész a nagy mű. A nemi identitás elvétele is remekül halad – lásd, mint fent, már százötvenféle nemi identitással számolunk, vagyis nincsen többé egy sem, és mindezt egyetemen tanítják.

S mi kell még? Hát migráció! Az is remekül alakul. A lassan minden identitását elveszítő, idióta, zombi Nyugat egyre nagyobb mennyiségben ereszti rá önmagára azt a tömeget, amely vallási identitásában nemhogy kikezdhetetlen, hanem egyenesen bigott, s ebből következően a nemi identitása is rendben van.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:42
🍓 ️ ­A­­ ­­­d­ö­g­ö­­s­ ­­­l­­á­n­y­o­­k­­ ­v­­­á­r­n­a­­­k­­­ ­­r­­­á­­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­­.­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­𝗨­𝗡
Hesperia
2024. április 21. 15:40
Ajánlom mindenkinek a TELJES cikk elolvasását. Tökéletes. Nagy ölelés érte Bayer Zsoltnak.
connorj
2024. április 21. 00:22
https://vm.tiktok.com/ZGeHn6MwR/
Box Hill
2024. április 20. 11:43
Az európai háború imádat nem Ukrajna keletű: Az 1480 és 1940 között európaiak által vívott 278 háborúban a következő volt a fő résztvevők aránya: Angolok 28 (EU) Franciák 26 (EU) Spanyolok 23 (EU) Oroszok 22 Osztrákok 19 (EU) Törökök 15 Lengyelek 11 (EU) Olaszok 9 (EU) Svédek 9 (EU) Németek 8 (EU) Hollandok 8 (EU) (Forrás: Keeling: Gruesome Harvest (Borzalmas betakarítás), 1992, 131.old.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!