Balhé a Honvéd-meccsen – összecsaptak a szurkolók a biztonságiakkal (videó)

2024. április 28. 20:38

Hosszú percekig állt a játék a vendégszektornál kipattant konfliktus miatt.

2024. április 28. 20:38

Nyitókép: Képernyőfotó

A csakfoci.hu számolt be arról, hogy vasárnap a Kazincbarcika-Budapest Honvéd NB II-es mérkőzés 78. percében, 1-0-s hazai vezetésnél komoly botrány tört ki a vendégszektornál, 

ahol a kispesti drukkerek összecsaptak a biztonsági emberekkel.

Mint írták, nem tudni, hogy pontosan mi váltotta ki az összetűzést – az élő videós közvetítésben látottak alapján egy őr és egy szurkoló is földre került – de mint az a Hungarian Fanatics Facebook-oldalára felkerült felvételből is látszik, a biztonsági személyzet egy idő után menekülőre fogta a dolgot, 

miután a vendégszurkolók megindultak feléjük.

A játék hosszú percekig állt, a bíró, Szigetvári Márk az öltözőbe vezényelte a csapatokat, miközben a pálya szélére is bejutottak a Honvéd szurkolói.

A Hungarian Fanatics oldalára felkerült videót alább tekintheti meg:

Győzött a Kazincbarcika

Végül a kedélyek nagy nehezen csillapodtak, a találkozó folytatódott, a Barcika pedig 106 percet követően, Pinte Patrik góljával 1-0-ra legyőzte a Honvédot a Merkantil Bank Liga 30. fordulójában – írta a lap.

 

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Halder_1899
2024. április 28. 21:19 Szerkesztve
Honvéd méltatlan helyzetben van a másodosztályban is. Nyilván elborul néhány ember feje.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!