Anya csak egy van! Kivel vonultak ki a kezdéshez a Fradi–Debrecen meccs főszereplői? (VIDEÓ)

2024. május 06. 08:44

Meglepetéssel készültek az Üllői úton.

2024. május 06. 08:44

Fotó: Facebook/Fradi.hu

A labdarúgó NB I-es bajnokság egyeduralkodója, az idei aranyérmét már fordulókkal a zárás előtt bebiztosító Ferencváros együttese kiütéses, 5–1-es győzelmet aratott a vendég debreceniek ellen a Groupama Arénában.

Anyák napja alkalmából minden játékos édesanyja kezét szorongatva sétált ki a játékoskijáróból,

hogy aztán mindannyian virággal köszöntsék azt, aki életet adott nekik. A rendkívül nemes gesztus után a mamák a találkozót már a lelátón izgulták végig. A hazai csapatban először duplázó Myenty Abena a góljait is édesanyjának ajánlotta.

Mint ismert, május 3-án ünnepelte alapításának 125. évfordulóját a Ferencvárosi Torna Club, ebből az apropóból nagyszabású ünnepséget tartottak a Groupama Arénánál, ahol a klub elnöke, Kubatov Gábor beszédében kiemelte:

„Azt nem tudom megjósolni, csak remélni, hogy száz év múlva lesz-e olyan nép, hogy magyar, hogy lesz-e olyan sarka a világnak, amit Magyarországnak hívnak, de ha lesz, azt határozottan állítom, hogy olyan klub, ami milliók szerelme, amit úgy fognak hívni, hogy Ferencváros, biztosan lesz!” – mondta az FTC elnöke.

Ezt is ajánljuk a témában

Kubatov Gábor a klub alapításának 125 éves évfordulóján exkluzív interjút adott a közmédiának. A beszélgetés során szóba került a klub költségvetése, a közeljövő célja és a következő szezonban debütáló zöld-fehér mez is.

„Néhány éve még nem így volt, de most a Fradi a legnagyobb költségvetésű magyar csapat. A riválisaink egyre komolyabb büdzsével igyekeznek felvenni a harcot, de

ránk is férne néhány kihívó a bajnokságban, mert nekünk is nagyon kellene a fejlődés szempontjából.

Az első nemzetközi meccseink azért nehezek, mert itthon nem vagyunk rákényszerítve a test a test elleni küzdelemre. Annak szurkolok, hogy jó erős legyen a magyar futball!” – erősítette meg a klubelnök.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:48
🍓 ️ ­­­I­­g­a­­­z­­­i n­­­i­­m­­­f­­o­­m­á­­n­i­á­­k­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­.­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
doncamilla
2024. május 09. 21:03
ez nagyon szép gesztus
Halder_1899
2024. május 06. 12:40
Szép gesztus. Tényleg az. Csak ezt az érzést az édesanyák iránt az év 360 napjára át kéne vinni.
Aquilifer
2024. május 06. 12:31
Aszondja 83 hozzászólás! Én miért csak huszonpárat látok(a reagálásokkal együtt) ????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!