Szép (?) volt, jó (?) volt, köszönöm, ennyi!

2016. június 12. 17:53

Holnap lesz az utolsó napom az Országgyűlésben. S furcsa mód pont holnap jön el a nap, hogy az én indítványomat fogadhatja el a Ház.

2016. június 12. 17:53
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„Holnap lesz az utolsó napom az Országgyűlésben. S furcsa mód pont holnap jön el a nap, hogy az én indítványomat fogadhatja el a Ház: talán egy pici lépéssel hozzájárulhatok ahhoz, hogy megállítsuk a globális nagyvállalatok esztelen nyomulását.Szóval: szép (?) volt, jó (?) volt, köszönöm, ennyi!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2016. június 13. 07:32
frivol [Hozzászóló kiszűrése] 2016. június 12. 21:17 Quo usque tandem abutere, Catilina pacientia nostra ..., tanították az oskolában, de ide illik is!" Jót nevettem frivol a gyermeteg erőlködésén.. 1. Nem Catilina, hanem Catalina. Negyobb a különbség, mint mondjuk a tavaris /elvtárs/ és a Tavares elvtárs között. 2. ".. Aki itt nagy valószínűséggel visszaélést követ el ellene, az a gyújtó hangú orátor.." vagyis maga frivol /elvtárs/
Mindjárt
2016. június 13. 07:31
Schiffer egy jó fej. Elgondolásai érdemesek de nem alkalmas pártvezérnek. Pártvezérnek egy olyan sunyi, tolvaj, jellemtelen, köpönyegforgató valaki kell mint a felcsúti cigány.
Valodi
2016. június 13. 00:43
"azt állitja magárol, hogy ö nemzeti konzervativ..." - álljanak itt is tisztelgésül dr. Nagy Bálint emléke előtt a 2012 évi gondolatai: „…A mi vidékünk, e hetven év alatt ötször egyénileg és családilag kirabolt, nincstelen, koldussá tett lakosainak 80%-val, romjaiban haldoklik. Ötven falu már visszahozhatatlanul halott. …A meghirdetett stratégiával és ígéretekkel homlokegyenest ellentétes, vagyis Károlyi Sándor vidékmodellje helyett a vidéki népbe belelövető, a sztrájkolók helyébe külföldi parasztokat hozó, két millió embert Amerikába kényszerítő nagybérlői és plutokrata agrárrendszer következik. A köz és alkalmi munkás, fekete bojtárok világa. Olyan földeken, amit a rendszerváltás zászlaja alatt raboltak el a parasztságtól. Most meg a nemzeti szabadságharc utolsó szent érzésünket elpazarló zászlai alatt változtatják cseléddé, fekete bojtárrá a vidéki népet. A titokban mindig is plutokrata politikát folytató Jakab féle MAGOSZ parasztbolondító és becsapó dualista halandzsa szótárával. Ezt a programot soha a nép el nem fogadta, és el nem fogadhatja. És ezzel a kormánynak a vidéki néppel még el kell számolnia."
kulalak
2016. június 13. 00:10
https://www.youtube.com/watch?v=2lIEuNboEmM "Lesz még rosszabb"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!