A New York Times-nál nem olvasták a 444 cikkét

2021. március 07. 16:29

Magyarországon is előfordul, hogy a több tízezer embert mozgató, koordináló rendszerben hibák adódnak.

2021. március 07. 16:29
Békés Bence
Kontra

„Ugye kezdhetjük azzal, hogy nincs a világon tökéletesen működő rendszer?

Köszönöm. Aki az ellenkezőjét állítja, az vagy hazudik, vagy nagyon naiv és tájékozatlan. Ékes példái erre azok a nyugati bezzegállamok és az EU, amelyek az utóbbi években számos krízishelyzetben mutatták meg döntésképtelenségüket és a rosszul működő állami és szövetségi rendszereiket.

Ilyen volt a migránsválság, amelyben nem tudtak megfelelni a politikai vállalásuknak, ezért nem voltak képesek megvédeni a saját őslakos polgáraikat és a bevándorló tömegeket egymástól.

És ilyen a koronavírus-járvány is, amelyben számos alkalommal mutatkoztak meg a rendszereik gyengeségei. És igen, Magyarországon is előfordul, hogy a több tízezer embert mozgató, koordináló rendszerben hibák adódnak.

Hülye, aki azt hitte, hogy ez nem fordul elő velünk. Ahogy az is hülye, aki azt hitte, hogy amikor előfordul, akkor nem fog ráugrani az ellenzék teljes erejével, vagy a 444, mint az ellenzéki politikai erők lakájmédiája.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 163 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
T. Péter
2021. március 07. 21:42
Ne vesszetek össze rajta, párral feljebb betettem a grafikont, közvetlenül a KSH adatai, szépen látható formátumban. :-))
zsanett-kúnrum
2021. március 07. 18:16
Valami időjósnak lehet benne a keze, vagx a szilvássyék látnok cége későn észlelte a kozmikus előjeleket
olajfa1
2021. március 07. 18:11
Már a N.Y.T. is tudja, hogy a 444.hu HAZUDIK REGGEL ÉJJEL MEG ESTE?!!!...
madarasi.abel
2021. március 07. 17:53
na jó, mára ennyit, rátok bízom a további informálódást.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!