Rolex, csibészek, pofonok – Hosszú Katinkáék véres barcelonai éjszakája

2021. augusztus 05. 08:07

Mit kerestek hajnali kettő-három tájban az éjszakai város utcáin? Akkor, amikor már csak másfél hónap volt hátra az olimpiáig.

2021. augusztus 05. 08:07
Ch. Gáll András
Index

„Először is Gelencsér Máté és Hosszú Katinka nem olyan sportemberek, akik megijednek a saját árnyékuktól, bátran szembeszállnak akár a túlerővel is. Le a kalappal előttük, a helytállásuk akár hősiesnek is tekinthető.

Másodszor viszont felmerül a kérdés: mit kerestek hajnali kettő-három tájban az éjszakai város utcáin? Akkor, amikor már csak másfél hónap volt hátra az olimpiáig. Akár rosszabb vége is lehetett volna az incidensnek, meg is sebesülhetett volna Hosszú, sőt... De erre jobb nem is gondolni. 

Akkor milyen kínos lett volna nemcsak nekik, hanem a szövetségnek is bejelenteni, hogy miért nem tud kiutazni az olimpiára a háromszoros ötkarikás aranyérmes!”

Nyitókép: MTI/Illés Tibor

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vidėken újrakezdő
2021. augusztus 06. 06:15
"Mit kerestek hajnali kettő-három tájban az éjszakai város utcáin" Vacsoráztak, beszélgettek, kellemesen telt az idő, hazasétáltak - végre lehűlt a levegő, napközben túl meleg van arrafelé.
akiaki
2021. augusztus 05. 21:52
cikiíró úrr! most kérem ne menjen a kasszához!
lutra
2021. augusztus 05. 19:43
Ennyi tökfej nem érti az iróniát... ami az újságírónak szólt, nem a sportolóknak. Beszűkült tökök.
Korrupt Kornél
2021. augusztus 05. 15:44
ch. neked mi a fasz közöd van hozzá? Idióta!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!