A Momentum az EU-s pénzek hazahozatalához vezető lépésekre tesz javaslatokat

2022. június 22. 10:20

Amíg az Orbán-kormány bürokraták átnevezésével tölti az idejét.

2022. június 22. 10:20
null
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Sem a főispánok, sem az alispánok, sem a várak, sem a vármegyék, sem a korona nélküli királyok, sem a középkorból visszasírt többi díszlet nem tudja betömni azt a 2500 milliárd forintos gigantikus lyukat, amit az EU-s pénzek befagyasztása ütött a magyar költségvetésen.

Amíg az Orbán-kormány bürokraták átnevezésével tölti az idejét, a Momentum az EU-s pénzek hazahozatalához vezető lépésekre tesz javaslatokat, úgy mint az Európai Ügyészséghez való csatlakozás, vagy a közbeszerzési rendszer átláthatóvá tétele.

A kormány 2000 milliárd forintot vesz ki a magyarok zsebéből az Orbán-csomag keretében, ahelyett, hogy hazahozna 2500 milliárd forintnyi uniós pénzt megélhetésre, oktatásra, egészségre. Ez lenne egy felelős kormány dolga egy gazdasági válságban, amit többek között saját elhibázott gazdaságpolitikája okozott.”

Nyitókép: Fekete-Győr András Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Magyarvagyoknemturista
2022. június 26. 00:46
A kxrva anyád fegyőr! Azért lobbiztok brüsszelben hogy ne kapjon Magyarország pénzt! Amit esetleg megkapunk azt meg csekk atka barátnőd ellopja! Úgyhogy fogd be azt hazug kommunista pofád és takarodjatok a közéletből és az országból ti hazaáruló férgek!
Hill
2022. június 23. 12:27
Nem a kormány te idióta segg, hanem az Unio. Aminek ti szaros pofával nyaljátok a bürokratikus valagát
amca
2022. június 22. 23:17
A 0. 0000039 % os rolleresőztető. Betegre nevetem magam.
Gladi
2022. június 22. 21:32
A botcsinálta politikus tipikus esete...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!