Nincs különbség nő és nő között

2023. június 22. 14:12

Az a kormány amelyik kizárja a 30 feletti nőket a babaváró hitelből, az szívtelen és gonosz!

2023. június 22. 14:12
null
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„24 éves voltam, amikor Anna, 43, amikor a legkisebb fiam, Marci született. Szívemben még sincs különbség a várandósságaim között, ahogy nincs különbség nő és nő között sem.

Az a kormány amelyik kizárja a 30 feletti nőket a babaváró hitelből, az szívtelen és gonosz! Mi több, semmibe veszi azokat, akiknek bár lehet, hogy minden vágyuk, hogy anyák lehessenek, de hol egészségügyi, hol családi, hol más okok miatt erre csak a 30-as éveikben van lehetőségük.

Azokkal a fiatal nőkkel érzek, akiknek ezekben az órában törték össze az álmuk, hogy anyagi biztonságban családot alapíthassanak!”

***

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 186 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
erossvass
2023. június 23. 19:22
hazug disznó!
Bokros Birka
2023. június 23. 16:43
Szerinted bolgár kanca!
scandal says Jack
2023. június 23. 14:48
Értem amit Klára mond, de itt nem erről van szó. A kormány szándéka, hogy ösztönözze a minél korábbi gyerekvállalást. Érti ezt Klára is, csak nem akarja, de nem ész, inkább érzelmi alapon kritizál. Egy hetven éves nő kap nyugdíjat, egy 35 éves nem, pedig "nincs különbség nő és nő között"...
Mahavira
2023. június 23. 13:50
Pedig csak az van, hogy kevesebb a zs, ráadásul nem jön az uniós pénz sem. Ami volt, lenyúlták, meg beleölték az aksigyárakba. Most már csak egy szűkebb réteg a kedvezményezett, és persze szélesebb annak a finanszírozói. Egymás ellen fordítva korosztályokat, gyermeket sikeresen vállalót agyon halmozni, és azért küzdőt ha sikertelen az árokba lökni.... Ellenség a buzi, a soros, brüsszel, az ukrán, a migráncs (hacsak nem mi hozzuk kötvény biznisszel vagy olcsó rabszolgának), a tanár, az orvos, az szfe, a 30 feletti gyermektelen...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!