Majtényi a korrupció ellen

2009. december 17. 08:35

A volt ORTT-elnök vezetheti a leendő korrupcióellenes hivatalt a Magyar Nemzet szerint.

2009. december 17. 08:35
Elképzelhető, hogy Majtényi László irányítja majd a jövő év elején felálló korrupcióellenes hivatalt - írja a Magyar Nemzet. Az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) nemrégiben leköszönt elnöke mellett több érv is szól, például az új hivatal vezetőjének kiválasztási módja. A vezetőt ugyanis a köztársasági elnök és a kormányfő közös javaslatára az Országgyűlés választja majd meg. Majtényiről pedig - a lap szerint - az a hír járja, hogy jóban van Sólyom Lászlóval.

Az ORTT korábbi vezetője azonban komoly meglepetésének adott hangot, amikor az újság megkereste az ügyben. Elmondása szerint még csak homályos utalás sem hangzott el semmilyen fórumon sem arról, hogy szóba került volna a neve az új hivatal elnöki tisztét illetően. (Magyar Nemzet)

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bmucsai
2009. december 17. 14:36
Üvegszem törvény alapján kűzd majd a korrupció ellen!
Steppenwolf
2009. december 17. 08:54
"Elmondása szerint még csak homályos utalás sem hangzott el semmilyen fórumon sem arról, hogy szóba került volna a neve az új hivatal elnöki tisztét illetően." Elmondása szerint... Elmondása szerint Bajnai sem tudta még 1 nappal a bejelentés előtt, hogy miniszterelnök lesz, sőt, nem is akart az lenni. Kimondottan életszerű, hogy őt nem tájékoztatják arról, hova akarják kinevezni... Nem valami bizalomgerjesztő a korrupcióellenes hivatal élén, rögtön hazudozással kezdeni. Bár tudni lehet előre, mi lesz abból, ha egy korrupt kormány korrupcióellenes hivatalt hoz létre. Majd a kecskék is megalapítják a káposztaellenes hivatalt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!