Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Házkutatás a rendőrkapitányságokon

2010. január 21. 15:37

A II. és a VIII. kerületben nyomoztak a rendőrök után.

2010. január 21. 15:37
A házkutatások részleteiről, illetve azok okáról Tóth Gábor, Budapest rendőrfőkapitánya arra hivatkozva nem beszélt, hogy az ügyészség folytatta le azokat, így azt sem lehet tudni, pontosan mely rendőrkapitányságokról van szó.

Skoda Gabriella, a Fővárosi Főügyészség szóvivője szerdán azt mondta, hogy a VIII. kerületi rendőrkapitányság épületében tartottak házkutatást, s az ügyészség hivatali visszaélés miatt indított ismeretlen tettes ellen nyomozást. Szerdán Tóth Gábor javaslatára az országos rendőrfőkapitány indoklás nélkül, azonnal visszavonta a II. és VIII. kerületi rendőrkapitány vezetői megbízását.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szpal
2010. január 21. 16:45
Nekem fura, hogy az ügyészség házkutatást tart, nem az lenne a logikus, hogy felügyeleti jogkörükben bármikor átnézhetik az egész kócerájt? Szóljon valaki, ha rosszul tudom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!