LMP: Bokros kiárusítja az MDF-et

2010. január 20. 16:48

A Demokratikus Centrum egy lejárt szavatosságú közgazdász, két egymást korábban utáló párt és pár szponzor.

2010. január 20. 16:48
Az LMP szerint az MDF-SZDSZ affér kiváló példája annak, hogy elmondjuk, milyennek nem kellene lennie a politikának. A két párt politikusaiban csak az a közös, hogy az elmúlt években mindannyian elveszítették a politikai hitelüket; azonban a pénzügyit úgy tűnik nem - áll az LMP közleményében. Végy egy lejárt szavatosságú közgazdászt, adj hozzá két egymást korábban mélységesen utáló pártot, pár befolyásos szponzort és nevezd el Demokratikus Centrumnak! Ez a politika receptje az MDF szerint - mondta Schiffer András, a Lehet Más a Politika szóvivője.

Bokros Lajos egy dologban mindenképpen következetes: nem csak az energiaszolgáltatásokat, az egészségügyet és a felsőoktatást privatizálná, hanem a kampány finanszírozása érdekében kiárusítja az MDF-et is - mutatnak rá. A párt szerint a nyitás politikáját az állampolgárok felé kell meghirdetni: az LMP olyan demokráciáért száll síkra, ahol az emberek részt vehetnek az őket érintő önkormányzati, kormányzati és hatósági döntéshozatalban és aktívan ellenőrizhetik azt. Mindannyiunk életesélyeinek növelése, nem pedig a bukott politikai elit túlélési esélyének megteremtése mellett teszi le a voksát, aki az LMP-re szavaz - szögezték le.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg
2010. január 21. 20:08
Bence 24. Eddig én is eljutottam, és más hiradásaikat is megnéztem. Csak egy telefonszámot találtam-azt a tudakozó is megerősitette - majd ott a géphang elmondta, hogy ezen a számon nincs előfizető.
paradicsomjancsi
2010. január 20. 21:44
Bokros Lajos a pénzügyminisztérium hármas alapszervezetének agit-prop titkára a magyar államháztartás szarra fúrásával alapozta meg nemzetközi pénzügyes karrierjét... éveken át kényelemsen utazgatott, majd kínai és észak koreai kormánytanácsadói múlttal hazajőve akar minket demokráciára tani- tani!
Öreg
2010. január 20. 20:20
Az MDF-ről egy mai élmény: Az Antal József alapitvány nevében telefonált ma valaki és a számok nyomkodásával arról akart véleményt szerezni, hogy ki a jó miniszterelnök jelölt: 1. Bokros /az anatali örökség megtestesitője/ 2. Mesterházi 3. Orbán 4. másvalaki 5. nem nyilvánitok véleményt. Utánnanyomoztam az alapitvány elérhetőségének: ezen a számon előfizető nincs bejegyezve! Fantom ez az alapitvání. Mégegy mai élmény, a nyugdijakról, mondta a kormányszóvivő: A nyugdijasok, ha nem az MSZP-t választják, eléri őket a Bokros-Orbán csomag. /Szollá. MTV-1/
kalandféreg
2010. január 20. 20:01
Nekem is egyre szimpatikusabbak. Amit hirdetnek, ahogy beszélnek az veszélyesen közel esik az álmaim netovábbját jelentő Kultúrális Kreativ világképhez. Épp most néztem meg, hogy miért nincs velük tele a média. Nincs üzleti hátterük és nem is akarnak. Pénz nélkül meg nehéz, főleg a kezdet. Remélem bejutnak és 4 év alatt kiderül, hogy marad-e az LMP az, aminek mondja magát, vagy beindul az elbakácsosodás. Őszintén remélem, hogy az előbbi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!