Kosztolányi Dénes is visszalép

2010. február 10. 12:05

Már a második fideszes képviselő állt el a jelöltségtől. Míg Orbán Anita egészségének megromlására hivatkozott, Kosztolányi Dénes családi okok miatt adja át a terepet.

2010. február 10. 12:05
Az Index szerint folyamatos fegyelmezetlenségei miatt váltják le a XIII. kerületi képviselőjelöltet: nem teljesítette jelölti feladatait, így egy helyi háziorvost, Szalay Pétert indítják helyette. Hivatalosan családi okokra hivatkoznak, valójában azonban fegyelmezetlensége miatt válhat meg Kosztolányitól a Fidesz. A párt régi, több botrányt túlélt politikusa az utóbbi időben többször is magára haragította a vezetést, mert több eseményt is kihagyott, amelyeken részt kellett volna vennie.

Kosztolányi a legutóbb ittas vezetés miatt került bajba, akkor arra hivatkozott, hogy a ritmikus sportgimnasztika politikai mentoraként egy verseny utáni fogadáson muszáj volt pezsgőznie. Szalay Péter, az új jelölt 2006-ig önkormányzati képviselő, illetve a Fidesz kerületi elnöke is volt, 2006-ban azonban alulmaradt a párton belüli harcokban.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szenzor
2010. február 10. 17:32
Baj, ha nem sajnálom? Végre kéne ide egy esélyesebb jelölt... ...és én még várok néhány "családi okok miatti" visszalépést.
ÁrPi
2010. február 10. 16:36
Ja persze elfelejtettem egy kiegészítőmondatomat beírni: Ha Angyalföldön evk-ban a Fidesz nyerne akkor az a 176. evk-ja lenne :--)
ÁrPi
2010. február 10. 14:28
Aggasztó, lehetséges hogy ilyen alakok miatt a fidesz elveszíti az Angyaföldet?
honphibu
2010. február 10. 12:14
Családi okok. Valóban, mint már többször is elhangzott, a Fidesz egy nagy család!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!