Szigorodnak a pókerezés szabályai

2010. április 28. 09:10

Május 1-től pókerezni csak kaszinóban és kártyateremben lehet. Az egy játékos által egyidejűleg beváltható összeg nem haladhatja meg a 100 ezer forintot, versenynél a nevezési díjat legfeljebb 50 ezer forintban határozták meg.

2010. április 28. 09:10

A szerencsejátékokról szóló törvény módosítása május 1-jén lép hatályba, amely kimondja, hogy pókerezni csak játékteremben vagy kaszinóban szabad. Készpénzes játéknál a kezdő tét 500 vagy 1000 forint lehet, az egy játékos által egyidejűleg beváltható összeg pedig nem haladhatja meg a 100 ezer forintot. Versenynél a nevezési díj legfeljebb 50 ezer forint lehet.

Kártyateremben játékot kizárólag olyan gazdasági társaság szervezjet, amelyet erre a célra alapítottak, alaptőkéje pedig legalább 25 millió forint. A kártyateremben 5-10 kártyaasztal lehet, asztalonként legalább 16 négyzetméternyi terület szükséges, és egy asztalnál legfeljebb 10 személy játszhat. Ha a kártyateremben más szerencsejáték is folyik, akkor az adóhatóság az engedélyt visszavonja.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!