Such távozik a rádió éléről

2010. június 12. 13:32

Nem indul újra az elnöki posztért a Magyar Rádió elnöke, így Such György csak július 31-ig vezeti a közmédiumot - írja a Népszava.

2010. június 12. 13:32

Such György a lapnak megerősítette, a pályázati csomagot ugyan felvette, de úgy döntött, nem adja be. A lap szombati számában megjelent írás szerint Such korábban kijelentette, csak akkor folytatja a munkát, ha a mértékadó politikai erők támogatják.

Korábban csak az MSZP, az SZDSZ és az MDF által delegált kurátorok ajánlották mandátuma meghosszabbítását, mára vélhetően kiderült, a kormány mást szán a posztra.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jan
2010. június 12. 18:45
Sólyom, Such: bántóan kicsinyes a Fidesz. Az rendben van, hogy a pártkatonákat és a rossz vezetőket kirúgják, de Sólyom és Such esetén is arról van szó, hogy egy a munkáját alapvetően jól végző, politikailag nem elfogult vagy inkább kissé a jobboldal felé elfogult embert rúgnak ki. Erre más racionális magyarázat nincs, mint az, hogy csak a Fideszhez kimondottan lojális embert tudnak elképzelni ezeken a vezető posztokon, ami több mint szomorú.
shighhopes
2010. június 12. 15:19
Kár, pedig alatta hazai viszonyok között egész normális adók lettek a közszolgálatiak.
miloka
2010. június 12. 14:00
Mondom én, hogy szép sorban mindenkire sor kerül. A legjobban azonban Simor lemondását várom.
Szenzor
2010. június 12. 13:56
Elég gyors léptekkel halad a forradalom, he-he
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!